Американски пай

Вече доста пъти сме изказвали силно отрицателното си мнение по адрес на „American Reunion” и „Universal”, които предпочитат да залагат на сигурни продължения на и без това тъпи поредици (има ли нужда да ви ги посочваме?), вместо да инвестират в нещо оригинално и интересно като “The Dark Tower” или “At The Mountains Of Madness”, и затова този път ще ви спестим мрънкането си и направо ще ви представим най-новия трейлър на филма.

(чрез Yahoo!)

Въпреки че идеята за този своеобразен рибуут на поредицата „Американски пай” никак не ни харесва, не успяхме да си изкривим душите и си признахме, че предишният трейлър, който видяхме, всъщност ни допадна. Затова сега не можете да ни обвините в предубеденост като кажем, че този трейлър просто ни приспива от скука – дори появата на Шанън Елизабет не успя да ни извади от тоталната апатия. Единствената свежарка (каква изненада) е Стифлър, но дори и при него нещата не са на 100% и изглеждат малко насила.

Както всеки път казваме обаче, знаем, че серията има своите почитатели, затова се надяваме поне на тях да им се е харесало това, което виждат.

Сценаристи и режисьори на филма са Джон Хъруиц и Хейдън Шлосбърг („Harold & Kumar Go to White Castle”), а в ролите се завръщат Джейсън Бигс, Шон Уилям Скот, Юджийн Леви, Томас Йън Никълъс, Еди Кай Томас, Крис Клайн, Тара Рийд, Мена Сувари, Алисън Ханиган, Дженифър Кулидж, Шанън Елизабет и Джон Чо.

Премиерата е 6 април 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. Дринка, финансовата криза яко е ударила и киноБизнеса (думата БИЗНЕС много киномани се правят че не я виждат) и е напълно нормално да залагат на сигурни марки и продължения. Особено когато става дума за Юнивърсъл, които без поредицата Бързи и яростни са чисто голи и боси. Всичко останало им се проваля с гръм и трясък в бокс офиса.

    Така че от гледна точка на оцеляването им в този киноБИЗНЕС (отново наблягам на думата БИЗНЕС), те взимат правилните решения. Независимо дали на някои хора им харесва или не. Всеки един от нас би взел същите решения ако беше на мястото на Юнивърсъл. Това е истината.

    Иначе за Пая, първите два филма искрено ме забавляваха през 99-та и 2001-а, и щом оригиналния актьорски състав присъства, ще гледам и този.

    P.S. Аз лично смятам и се надявам, че The Dark Tower и At The Mountains Of Madness ще бъдат направени до шест години.

  2. Тези двамата са само сценаристи на шедьовъра „Harold & Kumar Go to White Castle“. Режисурата им на празното продължение не предвещава добри неща за „…Reunion“.

  3. @Veso
    Все си мисля, че аз бих постъпил друго ядче, но това от сигурната ми позиция на нищо не губещ. Ако залагах 100 млн. долара сигурно щях да мисля като „Universal“.
    Но в крайна сметка филмовият бизнес е хазарт, и се очаква да се правят рискове. като искат сигурно, да си внесат парите в банка.

    @радо
    Шедьовъра “Harold & Kumar Go to White Castle”? 🙂 Сериозен фен, а? 🙂 🙂