Джим Джармуш

Цялата работа с вампирските филми започва да става невероятно досадна, но ако трябва да гледаме само един подобен филм, той несъмнено би бил на Джим Джармуш. Е, вероятно ще се подвоумим между него и Byzantium” на Нийл Джордан, за който ви съобщихме вчера, но при всички случаи, той ще бъде един от топ изборите ни.

От Screen Daily (чрез Playlist) съобщават, че в момента Джармуш („Дух-куче: Пътят на самурая”, „Мъртвец”, „Прекършени цветя”) подготвя проект на вампирска тематика, чиито снимки да започнат в началото на следващата година. За съжаление, не се знае почти нищо за сюжета, освен това, което Джармуш беше споменал преди година, когато за първи път стана дума за проекта. Тогава той го описа като „crypto-вампирска любовна история”, чието действие ще се развива в Детройт и Танжер.

Филмът, който все още няма заглавие ще бъде с участието на Тилда Суинтън, която доста харесваме и която ще играе вампир (Duh!!! Тя и в реалния живот си е такава),  Майкъл Фасбендър, който няма нужда от представяне и Миа Васиковска, която е една от най-търсените млади актриси, но която нас лично все още не ни е спечелила с нищо. Според предварителната информация те също ще бъдат вампири. В човешка форма ще бъде големият Джон Хърт. Като виждате, кастът е повече от отличен и нищо чудно, че Джармуш няма търпение да започне снимките. „Представям си този филм от години. Нямам търпение да го направим с тези невероятни сътрудници”.

Ние пък нямаме търпение да го гледаме.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *