Докато чакаме втори трейлър на „Dunkirk” на Кристофър Нолан, получаваме нова реклама на романтичната военна драма „Their Finest” на скандинавската режисьорка Лоне Шерфиг, в която битката при Дюнкерк изиграва известна роля.

Their Finest” разказва за сценаристката Катрин Кол (Джема Артертън), която е наета от Британското министерство на информацията, за да внесе „a woman’s touch” в пропаганден филм за героичните действия на две сестри по време на битката за Дюнкерк, като целта е да се повдигне духът на нацията. По време на работата си Катрин среща чаровния продуцент Бъкли (Сам Клафлин) и между тях пламва любов.

Всичко друго, което ви е необходимо да знаете за филма, може да разберете от първия и от новия му трейлър.

Отзивите за филма не са много добри, като най-големите критики са по адрес на резките тонални промени от сериозна драма към класическа романтична комедия за шоубизнеса, които се забелязват и в този трейлър. Трябва да кажем, че и ние не сме особено впечатлени и развълнувани от видяното, но заради Шерфиг, чиито филми харесваме, и заради актьорите, начело с Джема Артертън, Бил Най и Джеръми Айрънс, ще му дадем шанс.

Лондон, 1940 година. Втората световна война е в разгара си, а Катрин (Артертън) дебютира като сценарист във филм, който трябва да бъде направен час по-скоро, за да подкрепи духа на нацията. В сътрудничество с продуцента Бъкли (Клафлин) и ексцентричния актьор Амброуз Хилърд (Най), тримата имат за задача да създадат творба, която да стопли сърцата на британците и да завладее въображението на американските граждани…

Режисьор на „Their Finest” е Лоне Шерфиг („Италиански за начинаещи”, „Уилбър иска да се самоубие”, „Съзряване”, „One Day”), а в ролите са Джема Артертън, Сам Клафлин, Бил Най, Джеръми Айрънс, Ричард Е. Грант, Пол Ритер, Джак Хюстън и др.

Премиерата е 7 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *