STX Entertainment представиха нов трейлър на предстоящата екранизация по едноименния бестселър на Дейв Егърс „Кръгът”, разказващ за млада и доста способна жена, която започва работа в най-голямата и най-могъща световна компания за технологии и социални медии. Докато се издига в йерархията, тя е окуражена от основателя на компанията да участва в революционен експеримент, който предефинира границите на лично пространство, етиката и личната свобода – да заживее живота си в пълна прозрачност, пред очите буквално на целия свят. Нейното участие и решенията, които взима, се отразяват на живота на семейство ѝ, приятелите ѝ и на човечеството.

В главните роли са Ема Уотсън и Том Ханкс, а режисьор и сценарист на филма е Джеймс Понсълд („The Spectacular Now”, „End of the Tour”). Вижте новия трейлър.

Не сме чели романа на Егърс, за който отзивите са страхотни, и ако трябва да съдим за филма само по това, което виждаме в рекламите, ще кажем, че не сме особено развълнувани. Темата за наблюдението (без да взимаме предвид квантовата механика) е страхотна и адски благодатна и смятаме, че има какво да се каже по нея, но в трейлъра не откриваме нищо ново и интересно, което да не сме виждали или чели десетки пъти. Стискаме палци просто да сме се заблудили.

плакат

Режисьор и сценарист на „Кръгът” („The Circle”) е Джеймс Понсълд („The Spectacular Now”, „End of the Tour”). Освен Том Ханкс и Ема Уотсън, в ролите ще видим още Джон Бойега, Бил Пакстън, Карен Гилън, Патън Осуалд, Глен Хедли, Елар Колтрейн, Елън Уонг, Пурна Джаганейтън, Нейт Кордри и други.

Премиерата е 28 април.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Щеше да е по-добре като серия от Black Mirror. Нямаха идея какво да правят с два часа време, а дори и финала претрупаха.

  2. Не бих си причинил филма, но очаквам книгата да е по-скоро файн.