Простотиите на кретените от “Jackass 3-D” винаги са привличали публика – първият и вторият филм дебютираха съответно с 22,7 млн. и 29 млн.- но третата част от серията, подпомогната от по-високата цена на билетите за 3D, направо унищожи конкуренцията отбелязвайки 50 млн. за първите три дни от разпространението си. Ако тези предварителни резултати се запазят, това означава, че “Jackass 3-D” ще отбележи най-големия октомврийски уикенд в историята, изпреварвайки 48,1-те милиона на “Страшен филм 3”.

На второ място с приличен резултат, но далеч от някакво забележително представяне, пенсионираните шпиони от “Б.С.П. – Бесни Страшни Пенсии” Брус Уилис, Морган Фрийман, Джон Малкович и Хелън Мирен отбелязват приходи от $22,5 млн. Това е повече от екшън комедии (където думата комедия е използвана доста свободно) като “Истинска измама” – 20,1 млн., “Скатавки” – 18,2 млн. или пък “The Losers”, който потвърждава името си с дебюта от 9,4 млн. Също така резултатът е по-голям и от цялостния бокс офис на “Късметът на Слевин” – 22,4 – последния път, в който Уилис и Морган Фрийман са участвали заедно.

На трета позиция Социалната мрежа продължава доброто си представяне, като губи само 28,8 % от приходите си от миналата седмица. Това му отрежда нови 11 млн., които правят общите му приходи до момента 63,1 млн. Както казахме и миналата седмица, в случай на някакви номинации – които са почти сигурни – границата от 100 милиона му е в кърпа вързана.

Четвърти със спад 25,1% – най-ниския за филм от топ 10 – е Secretariat” с любимата ни Даян Лейн. Филмът бележи 9,5 млн. и за десет дни може да се похвали с приходи от 27,5 млн. Ако и занапред представянето му се запази в подобни граници, крайният му резултат ще бъде някъде в границите на 65 милиона плюс-минус един или два милиона.

Топ 5 закръгля конвейерната романтична комедия „Life As We Know It”, който касира 9,2 млн. За десет дни Хайгъл и Дюмел са спечелили общо 28,8 млн. Финален резултат от 55 милиона не е изключен, което при бюджет 38 млн., не е чак толкова лошо.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *