Първият трейлър на „Logan” на Джеймс Манголд вдъхна надежда на много хора, че третият самостоятелен филм за Върколака най-накрая ще предложи нещо интересно и ще бъде достойна лебедова песен за Хю Джакман, който ще влезе в ролята на Логан за последен път. Сега тези надежди се подсилват допълнително, тъй като първите реакции към наскоро показаните от Fox кадри от филма са изключително позитивни. Говори се за суров, безкомпромисен и доста кървав и тъжен уестърн, далеч от всичко, което сме виждали на кино във вселената на „Х-мен”.

Разбира се, подобни отзиви само могат да ни радват, но предпочитаме те да са за целия филм, а не само за 30-тина минути от него. Не че и тогава щяхме да им повярваме напълно, но все пак. За протокола обаче, обнадеждени сме и силно се надяваме „Logan” наистина да се окаже филмът, който Върколака (който е наистина интересен образ) заслужава.

И преди да пристъпим към съществото на тази новина, което са няколко нови снимки и един плакат, само да адресираме наскоро появилата се информация, че любимият на всички устатко Дедпул ще има камео в „Logan”. Това се оказа слух, който преди броени часове беше отречен както от Джеймс Манголд, така и от Райън Рейнолдс.

Ето и снимките и плаката.

logan-czkgfqqweaaanix-1 Хю Джакман logan-img03-20161229 logan-img04-20161229 плакат

Режисьор на „Logan” е Джеймс Манголд. В ролите са Хю Джакман, Патрик Стюарт, Бойд Холбрук, Стивън Мърчант, Дорис Моргадо, Елизабет Родригес, Ричард Е. Грант, Дафни Кийн, Ерик Ла Сал и други.

Премиерата е 3 март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Това за камеото и аз го чух, ама Дедпул някакси не се връзва, точно с тоя сюжет (доста кървав и тъжен уестърн)

  2. Дедпул наистина тотално не би се вързал в тоя филм, добре че отрекоха нелепия слух.