It’s not over until Lightning strikes!

В този студ Disney и Pixar нямат проблеми със запалването и обещаният трейлър на „Колите 3” пристига навреме, точно както ни беше обещано, когато видяхме профилите на част основните действащи лица на филма. В своята първа половина новата реклама преповтаря изцяло събитията от драматичния тийзър, но във втората предлага достатъчно нови кадри и информация, които в комбинация с официалния синопсис ни дават възможност да се ориентираме какво ни предстои като история.

В „Колите 3”, засенчен от ново поколение мълниеносно-бързи състезатели, легендарният МакКуин Светкавицата (Оуен Уилсън) е изваден от спорта, който обича. За да се върне обратно в играта, той ще се нуждае от помощта на нетърпелив млад техник на име Крус Рамирес (Кристела Алонзо), която има собствен план за победа, както и от мъничко вдъхновение от страна на починалия Док Хъдсън. МакКуин ще трябва да докаже, че още нищо не е приключило за #95, и ще тества шампионското си сърце на поредното голямо състезание срещу новия си съперник Джаксън Сторм (Арми Хамър)…

Отново отбелязваме, че въпреки някои неоспорими недостатъци на първите две филмчета, ние сме почитатели на поредицата и с удоволствие ще се впуснем и в това трето приключение, още повече, че този път тематиката изглежда доста по-зряла и в тон с повечето от качествените заглавия на Pixar. Припомняме какво споделя режисьорът Брайън Фий:

„МакКуин вече не е онзи младок, когото познаваме от първия филм „Колите”. Той вече е атлет в средата на жизнения си път – може животът все още да е пред теб, но стремителната скорост на кариерата ти започва да се забавя с възрастта. Той се поглежда в огледалото и осъзнава, че е на 40 години и трябва да се справи с мисълта, че вероятно няма да може цял живот да прави това, което най-много обича – да се състезава”.

Едва ли това е тема, с която доста деца ще са в час. Стискаме палци да се получат нещата.

плакат плакат

Режисьор на „Колите 3” („Cars 3”) e Брайън Фий. Ролите в оригинал озвучават Оуен Уилсън, Лари „the Cable Guy”, Арми Хамър, Кристела Алонзо, Бони Хънт, Чийч Марин, Пол Дули, Катрин Хелмънд, Тони Шалуб и други.

Премиерата е 16 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

22 Comments

 1. Хора джаксън сторм не е кола та тя е инзвънземно чудо на техннологите.може да видите външния вид на к.рамирес,дж.сторм и св.маккуин в ютюб. Ще останете без дъх от ваншния вид на дж.сторм.надявам се маккуин да го победи.

  1. Май трябва да излизаш повече 😀

 2. Breaking news! Самотен хомо-циганин, залитащ по ауспуси, се е изгубил в централен пловдивски интернет клуб!

 3. Мамичката ти копеле.кура да ти ебем.шибано загубено циркаджиско копеле такова.пиши още веднъж и си мъртав.чу ли ме .дейби куро си

 4. А, объркал съм се – не си в интернет клуб, а в психодиспансер 😀

  1. Подозирам, че по рождение си е такъв 😀

 5. Инзванредни новини.психично болен избяга от онкологичния център в пловдив.по свидетелски показания той е на 30 години и обича дасе крие в изоставени жилища особено в мазето.но преди дни го хващат на място че произвежда, продава,разпространява и употребява дрога.но преди това се е свърза с доставчикът но и той СЕ Е ИЗДАЛ.излежава в затвора следващите двайсет години.това си ти

  ВА СИ ТИ СО