Conan the Barbarian

Това е първата новина свързана с „Conan the Barbarian”, която пускаме откакто властите „най-учтиво” ни помолиха да свалим от сайта снимките от снимачната площадка, която както знаете беше тук в България. Това обаче, е неприятна история и не искаме да се връщаме към нея, затова преминаваме направо към трейлъра, който беше представен от „Lionsgate” чрез Yahoo.

Става въпрос за класически тийзър без кадри, в който сред огнен пушек проблясват една-две зловещи фигури и разбира се самия Конан, който дори има и реплики.

Калар Зим, стар приятел на Корин, бащата на Конан, пристига в Кимерия, за да търси помощ за откриването на „Изгубената кралица на Ахерон”. Когато Корин отказва, Калар и неговите наемници от Аквилония опожаряват селото и избиват всички освен Конан, който успява да избяга. Превърнат в изгнаник и крадец, Конан се скита надлъж и нашир, кроейки планове да получи възмездие за смъртта на баща си и на народа си.

Режисьор на филма е Маркус Ниспел, познат на българските зрители с римейките си на „Тексаско клане”,  „Петък 13-и” и по-близкия до темата, но уви доста тъпичък  „Предводителят”, в ролите са Джейсън Момоа като Конан, Стивън Ланг, Рон Пърлман, Рейчъл Никълс и Роуз МакГоуън.

Премиерата е на 19 август 2011.

Conan the Barbarian

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Дами и господа, представям ви катастрофата на 2011 година

    КОНАН ВАРВАРИНА, с участието на новия Шварценегер, Джейсън Моммамомиомяама.

  2. Човек, работещ в Ню Имидж, споделя, че филмът би трябвало да е доста зле и е абсурдно да се залагат някакви надежди.

  3. Не знам какво е казал работещия в Ню Имидж, но се говори, че продължението вече се подготвя. Явно на Лайънсгейт им е харесало това, което виждат.