From this moment, everything will change.

Това е рекламното изречение на предстоящото завръщане на Pixar към света на антропоморфните автомобили (и всякакви други превозни средства) с „Колите 3”. То се отнася за един доста драматичен момент от живота на МакКуин Светкавицата – какъв точно може да видите в първия тийзър на филма по-долу, но адски ни се иска да се отнася и за самия филм. Тоест „Колите 3” да промени завинаги отношението към франчайза, който (въпреки, че носи десетки милиарди долари от мърчъндайзинг) е известен като най-слабото произведение на Pixar. Надяваме се на тази промяна, защото ние сме едни от хората, които го намират за изключително приятен, развлекателен и не на последно място, поучителен.

В „Колите 3”, заслепен от ново поколение мълниеносно-бързи състезатели, легендарният МакКуин Светкавицата е изваден от спорта, който обича. За да се върне обратно в играта, той ще се нуждае от помощта на нетърпелив млад техник на име Крус Рамирес, която има собствен план за победа, както и от мъничко вдъхновение от страна на починалия Хъдсън. Доказвайки, че #95 още не е приключил, ще се окаже сериозен тест за шампиона.

Също като предишните два филма от поредицата, анимацията (тук правим сериозен акцент върху физиката и механиката на състезанията) изглежда повече от фантастично. Що се отнася до историята и всичко останало, горе загатнахме какво е отношението ни към филмчетата за МакКуин и сега само ще затвърдим факта, че сме фенове на поредицата (хич не ни интересува какво е преобладаващото мнение) и с удоволствие ще „участваме и в това състезание”.

плакат

Режисьор на „Колите 3” („Cars 3”) e Брайън Фий. Ролите в оригинал озвучават Оуен Уилсън, Лари „the Cable Guy”, Бони Хънт, Чийч Марин, Джейсън Пейс, Хосе Премоле и други.

Премиерата  е 16 юни 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *