Green Lantern

Както може би знаете, тези дни в Щатите се състояха „CinemaCon” и „WonderCon”, на които бяха показани огромно количество кадри и рекламни материали от едни от най-очакваните филми за годината – от „Super 8”, през всички комиксови заглавия, до „Cowboys & Aliens”. Едно от заглавията, което предизвика доста положителни реакции, бе „Green Lantern” („Зеленият фенер”) на режисьора Мартин Кемпбъл.

На панела на „Green Lantern” беше представен 10-минутен клип, който ако може да се вярва на феновете и на колегите зад океана, е огромно подобрение във всяко едно отношение (особено в технически аспект) спрямо първия трейлър на филма, който видяхме преди време. Радостни от супер положителните реакции, от „Warner” взеха решение да зарадват и нас простосмъртните, които нямаме шанс да присъстваме на такива мероприятия и пуснаха онлайн четири минутен монтаж от въпросните кадри, в който има само един-два елемента, които не са присъствали в десетминутния клип.

Хвърлете му едно око, а след това вижте и новите плакати!

http://www.youtube.com/watch?v=TEM6AQgJstY

Честно казано, за разлика от повечето хора в нета, ние въобще не сме толкова впечатлени от кадрите. Има доста готини неща, наистина има подобрение в ефектите спрямо първия трейлър, но като цяло, клипът не успя да ни развълнува. Едно от нещата, които ни дразнят най-много е Райън Рейнолдс. По принцип не ни е най-големият любимец, но го харесваме и смятахме (а и все още не сме изгубили надежда), че от него би излязъл добър Фенер.

От положителната страна са визуалният стил и извънземната обстановка на филма, който няма почти нищо общо с останалите комиксови заглавия, които сме имали щастието или нещастието да гледаме. Радваме се да чуем и гласа на Джефри Ръш, чието участие бе потвърдено само преди няколко дни.

Green Lantern

Green Lantern

Режисьор на „Green Lantern” е Мартин Кемпбъл, а в ролите са Райън Рейнолдс, Блейк Лайвли, Питър Сарсгард, Марк Стронг, Джей О. Сандърс, Темуера Морисън, Анджела Басет, Тим Робинс и др.

Българската премиера на филма е насрочена за 5 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

10 Comments

  1. Единственото, което ме развълнува в този клип е едносекундното показване на Блейк Лайвли.

  2. Прави впечатление, че в сравнение с трейлъра, където костюма на главния герой изглеждаше страшно, ама страшно аматьорски направен за подобен тип продукция, то сега са го пооправили.

  3. Мале, това каква огромна простотия ще бъде … !!!! Ще ни се разкаже играта тая година !!!

  4. @preskoo

    За мен Лайвли е минус. 🙂

    @Cinema Newswalker

    Определено има подобрение.

    @MadMax

    Има нещо такова. Поне сега като очакваш брадва, може да не се разочароваш чак толкова. 🙂

  5. Абе от друга страна Райън Рейнолдс като се замислите е идеален за ролята на лъскавия безотговорен женкар Хал Джордан… 😀

  6. "13 Assassins" ще е нещо,което определено ще се гледа!

    Относно трейлъра….не ме надъхва особено много! 🙂

  7. Най-добре да се гледат рисуваните мечета при "Шератон".. 😀

  8. То ако става въпрос и костюмът на Капитан Америка е бахти насрания и смешен,а пък този ся май по-става.Пък,ще видим-паживюм па видим 😀

  9. Оф, пореден комикс педал. По ирония, най-тъпата комикс еканизация, която гледах беше пак зелено, само че с некъв стършел, дебел, следователно тъп.