Вече ви представихме страшно обещаващия уестърн трилър „Brimstone” на холандеца Мартин Колховен посредством един трейлър и три клипа. На базата на видяното смеем да твърдим, че сме доста ентусиазирани за проекта и с удоволствие посрещаме всякакви нови рекламни материали. В случая разполагаме с чисто нов трейлър и нов снимков материал. Преди да ви ги покажем обаче, ви предлагаме да се запознаете отново с официалния синопсис:

Лиз (Дакота Фанинг) води спокоен фермерски живот със своя любящ съпруг и техните деца, когато във въздуха се усеща вятър на промяна. Една неделя, мистериозен нов свещеник (Гай Пиърс) дава встъпителна проповед и Лиз усеща как ужасът се прокрадва по гръбнака й. Миналото се е върнало, за да я преследва. След проповедта, местна жена ражда на пода в църквата. Макар да не е по вина на Лиз, раждането протича кошмарно. Когато съпругът на жената тръгва да търси отмъщение, новият свещеник помага на Лиз и семейството ѝ, но ги предупреждава, че възмездието няма да закъснее. На другия ден овцете им са изклани. Лиз е изпратена в изгнание, а дъщеря ѝ е отвлечена. Така започва верижна реакция от събития с библейски размери, потопени в кръв и огън, която дава началото на едно епично пътешествие през години и непознати територии.

Ето го и обещания трейлър:

Ще се повторим, но сме доста запалени за филма, радва ни и амбициозната му продължителност (цели 148 минути) и се надяваме да видим качествен трилър с добри централни изпълнения от Гай Пиърс и Дакота Фанинг.

За финал ви предлагаме няколко снимки, както и новия плакат:

Brimstone_16 Brimstone_14 Brimstone_15 Brimstone_5 Brimstone_9 Brimstone_8 Brimstone_1 Brimstone_6 Brimstone_7 плакат

Режисьор на „Brimstone” е Мартин Колховен, а в ролите ще видим Гай Пиърс, Дакота Фанинг, Кит Харингтън, Карис ван Хоутен и Емилия Джоунс.

Премиерата е 10 март.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

    1. Засега ми се струва като слабото звено. :/ Макар че клипът с него беше супер!

  1. Oф, продължавам да не я кльопам тая Фанинг, ебати телешкия взор.

  2. Хуу, че ги има такива като Кристиан Левринг и Мартин Колховен, че идейно и интелектуално окуцелите хамериканци, даже и уестърни не могат да правят вече.