Вече ви представихме изключително обещаващия „Brimstone” на Мартин Колховен, който само с три клипа и няколко снимки успя да ни вдъхне надежда, че ще видим качествен уестърн трилър със солидна атмосфера и силни актьорски изпълнения.

В главните роли ще видим Гай ПиърсДакота Фанинг и Кит Харингтън, а за вдъхновение режисьорът споделя, че е ползвал „Нощта на ловеца” на Чарлз Лоутън и „Имало едно време на Запад” на Серджо Леоне. Вчера в нет-а дебютира и първия трейлър. Вижте го:

Много сме доволни. В абсолютно потвърждение на очакванията ни, рекламният клип свидетелства за качествата, които изтъкнахме по-горе. Гай Пиърс винаги е на ниво, но тук сякаш прави изключителна роля, която се надяваме да бъде оценена (и без това актьорската му кариера е безобразно пренебрегвана).

Освен страхотната атмосфера, мрачния тон и религиозните краски, филмът притежава редкия плюс да бъде независима продукция, което (надяваме се) ще му помогне да избегне някои от капаните на високобюджетните продукции. Същевременно обаче ограниченията не му пречат да изглежда жестоко. Освен това ще видим Мелисандра (Карис ван Хоутен) отново в действие. С две думи – вътре сме!

Припомяме ви официалния синопсис:

Лиз (Дакота Фанинг) води спокоен фермерски живот със своя любящ съпруг и техните деца, когато във въздуха се усеща вятър на промяна. Една неделя, мистериозен нов свещеник (Гай Пиърс) дава встъпителна проповед и Лиз усеща как ужасът се прокрадва по гръбнака й. Миналото се е върнало, за да я преследва. След проповедта, местна жена ражда на пода в църквата. Макар да не е по вина на Лиз, раждането протича кошмарно. Когато съпругът на жената тръгва да търси отмъщение, новият свещеник помага на Лиз и семейството й, но ги предупреждава, че възмездието няма да закъснее. На другия ден овцете им са изклани. Лиз е ипратена в изгнание, а дъщеря й е отвлечена. Така започва верижна реакция от събития с библейски размери, потопени в кръв и огън, която дава началото на едно епично пътешествие през години и непознати територии.

Гай Пиърс Гай Пиърс

Режисьор на „Brimstone” е Мартин Колховен, а в ролите ще видим Гай Пиърс, Дакота Фанинг, Кит Харингтън, Карис ван Хоутен и Емилия Джоунс.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Фанинг във всеки кадър от трейлъра вади идентично телешко изражение, иначе всичко друго изглежда супер.

    1. чаках някой друг да го каже, за да напиша „+1“ 😀

  2. Това ще се гледа само за да разбера защо и слагат на Карис ван Хоутен тази ограничителна желязна маска от трейлара ! Кого залъгвам, вече имам отговор в ума си …

  3. Много му отива на Гай Пиърс да играе изкъртени/злобарски роли.