Бързи и яростни 5: Удар в Рио

За добро или зло „Бързи и яростни 5: Удар в Рио” е пред прага ни и от „Universal” (чрез Yahoo!) ни предлагат нов интерактивен трейлър на филма, който по подобие на тези на „Социалната мрежа” и „Scott Pilgrim vs. The World” е тъпкан с информация под формата на текст, клипчета и т.н.

Ако сте сред любителите на поредицата, предполагаме, че ще ви бъде интересно.

След като Брайън (Уокър) и Миа (Брустър) измъкват Дом (Дизел) преди да стигне до затвора, тримата прескачат граница след граница, за да избягат от властите. Попаднали в ситуация, от която не могат да се измъкнат, те трябва да планират един последен удар в Рио де Жанейро, събирайки елитния си екип от крадци и шофьори. Единственият начин да се измъкнат живи е да си разчистят сметките със съмнителен бизнесмен, който иска да се отърве от тях веднъж завинаги. И той не е единственият – федералният агент Люк Хобс (Скалата) е готов на всичко, за да ги залови, но скоро разбира, че в Бразилия не е толкова лесно да различиш добрите от лошите. Сега той трябва да залови Дом и Брайън… преди да ги намери някой друг.

Режисьор на филма е Джъстин Лин, а в ролите са всички главни действащи лица от предишните серии (разбира се, без геройски загиналите): Вин Дизел, Пол Уокър, Джордана Брустър, Тайрийз Гибсън, Крис „Ludacris” Бриджес, Сун Кан, Гал Гадо и Мат Шулц. Освен това към тях се присъединява и Дуейн Джонсън „Скалата” като лошото ченге.

Премиерата е на 29 април 2011.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Има ли хора дето още да се радват на тоя детски филм? Питам сериозно, и не броя разни нереализирани рейсъри, които това лято ще висят по стълбове и дървета по път за морето.

    Вин да се захване с 3-та част на Ридик, че ми липсва това копеле. Компютърни коли летяли през 30 метра мога да си гледам и на НФС,

  2. Не се и съмнявам в 20 мил weekend на 5-цата. Парите ще си пуснат същите хора, дето с трепет чакат новото, 10-то продължение на "Американски пай".