Готови сме с нагледен пример за това как може да опро(па)стиш един трейлър – рокада в кадрите, добавяне на едно две неща, смяна на музиката и хоп, новата реклама на „War on Everyone” вече става годен за употреба от щатската аудитория. Трябва да е по-директно, и малко по-разказвателно, че току-виж – изгубили нишката.

Ясно е, че да се разсъждава на ниво трейлър е супер-несериозно, а и правилата на пазара диктуват всички (дори и незначителните) ходове в името на по-големите продажби на билети – факт! Пък и на уважаемата публика в Щатите трябва да й се напомни кой е Джон Майкъл Макдона, защото надали им е попадал разкошния „Голгота” или пък дебюта му „The Guard”…

The Guardian характеризират „War on Everyone” като „хаплив и забавен, брутално обиден” и сме сигурни, че актьорите са били във възторг от поставените им задачи – дори от тези рекламни кадри си личи, че дуетът лоши ченгета, напътствани от „злия” режисьорски гений, е проработил безпогрешно.

Нейде в Албакърки, полицаите Тери и Боб са решили да изнудват и опандизват всеки престъпник, който е имал нещастието да пресече пътя им. Нещата придобиват доста зловещ оттенък, когато двамата се юрват да стресират и заплашват някой, който е дори по-опасен от самите тях. Дали наистина е така?

Сценарист и режисьор на „War on Everyone” е Джон Майкъл Макдона, а в ролите са Александър Скарсгард, Майкъл Пеня, Тио Джеймс, Теса Томпсън, Малкълм Барет, Кейлъб Ландри Джоунс, Пол Райзър, Стефани Сигман, Дейвид Уилмът. Доста време мина вече – от премиерата в Берлин през февруари, през есенно разпространение на континента до премиера по DirecTV на 5 януари и разпространение на кино и в платформата VOD от 3 февруари 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *