Вече сме си запазили места за прожекцията на „La La Land” на Деймиън Чазел („Камшичен удар”) и нетърпеливо броим дните до премиерата на пъстрия мюзикъл с любимите ни Райън Гослинг и Ема Стоун. Филмът ще бъде част от тазгодишната Киномания, а вчера се появи съвсем нов трейлър, който е най-дългият до момента и хвърля повече светлина към историята.

La La Land” разказва историята на Миа (Ема Стоун) – начинаеща актриса, и Себастиан (Райън Гослинг) – посветен джаз пианист, които се борят, за да свържат двата края в един град, известен с погазването на надеждите и разбиването на наивни сърца. Действието се развива в съвременен Лос Анджелис, като мюзикълът, посветен на ежедневния живот ще разкрие радостта и болката от преследването на мечтите.

Вече ви представихме два тийзъра (тук и тук), време е да видите новия трейлър:

Улала, цветно, романтично, с изключителна хореография и нови композиции. За нищо няма да пропуснем. Обичаме да гледаме мюзъкъли от ерата на Фред Астер и Джинджър Роджърдс, а „Singin’ in the Rain” е един от любимите ни филми въобще, така че гледаме смело напред и възлагаме надежди, че Деймиън Чазел няма да ни разочарова.

lala-land-20161104

fin08_lalaland_1sht_quote_online-691x1024

Режисьор и сценарист на „La La Land” е Деймиън Чазел, а в ролите освен Райън Гослинг и Ема Стоун ще видим Джон Леджънд, Розмари Деуит, Фин Уитрок, Кали Ернандес, Соноя Мизуно, Джесика Рот, Том Евърет Скот, Джош Пенс и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

  1. Видях че съм се включвал и в предишните отразявания на Лала-та, така че няма да пропусна и сега да кажа колко прекрасно, великолепно, страхотно изглежда :).

    Всъщност кои други филми до края на годината имат шанс да се доближат до класата му (в мисловен блокаж съм 🙁 и нещо не ми хрумват добри примери)?

  2. Просто не е истина колко много тоя тип кино не е моят тип кино…

    1. Я кажи струва ли си да се гледа нещо от Хелрейзърите след 3-ката :P?

    2. Спомням си, че навремето Инфърното (петицата) ми беше яко псайкълоджикъл и зарибен. Ама аз така или иначе си тача почти всичко стрейт-ту-видео. Гилти плежър са ми. 🙂

    3. Да, „Инфърното“ е супер недооценен филм, нещо като окултна версия на „Макс Пейн“. Навремето много ми беше харесал, но не знам дали е остарял добре и дали сега би направил някакво впечатление. Не съм зяпал обаче нищо след петата част, ама подозирам, че е за добро.