Колкото и понякога да ни се струва, че на някои хора (разбирай – актьори) може и да им личат вече годинките, натрупани в служба на най-безпощадното и изтощаващо изкуство, Юън Макгрегър винаги е готов с опровержение. Не е нужно да прави нищо – просто се появява в следващ филм. И като си пусне брада – изглежда солидно-улегнал, четиридесет-и… годишен, а обръсне ли я – става същия онзи младолик пишлегар, когото помним от „Трейнпотинг”. Е, добре де – почти. Предлагаме да видите как се справя с екшъна и колко добре владее разни скорострелни машинки в трейлъра на предстоящия филм „Son of a Gun”.

Като за австралийска творба, филмът си изглежда просто прекрасно. Пък и Макгрегър е като торнадо! Брентън Туайтс ще го гледаме съвсем скоро в „Пазителят”, редом до Джеф Бриджис, междувременно момчето се изяви и в чудесния хорър „Oculus”, във фантастиката „The Signal”, а и в „Господарка на злото”, така че явно има опит – само да не ни стане „байгън” от неговата физиономия толкова начесто.

Son of a Gun” е режисьорски дебют на Джулиъс Ейвъри (с награда от Кан за късометражния „Jerrycan” от 2008 година), който е и сценарист на филма, а историята проследява един тийнейджър, който става част от престъпния свят под закрилата на най-изпечения австралийски гангстер – Брендън Линч (Макгрегър).

Разбира се, има и сърдечна тръпка, която винаги се намесва в плановете на големите босове за младите им протежета – в случая с този трилър в ролята на „мацката” ще видим още една „изгряваща” звезда, шведката Алисия Викандер (която познаваме от „A Royal Affair” и очакваме да видим в „The Seventh Son”). Роли са разпределени още между Яцек Коман, Мат Нейбъл и Том Бъдж.

Премиерата на „Son of a Gun” в родината му е в средата на октомври, а във Великобритания – на 16 януари догодина.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *