През изминалата неделя се състоя очакваната премиера на „The Escape” на Нийл Бломкамп, с който BMW Films рестартират 15-годишаната си изключително успешна поредица от късометражни филми „The Hire”. Клайв Оуен се завръща зад волана и отново се озовава в центъра на интересен екшън сюжет.

Този път Шофьора (Оуен) е нает от Холт (Джон Бърнтал), човека за мокри поръчки на сенчеста био-генетична компания, която е уличена от ФБР в тайно клониране на хора. Те трябва да откарат Лили (Дакота Фанинг) – последния оцелял клонинг, до мистериозен купувач, докато се опитват да избягат от агентите на ФБР. Събитията обаче претърпяват неочакван обрат… какъв точно вижте в краткото филмче.

https://www.youtube.com/watch?v=jzUFCQ-P1Zg

Не е най-великата късометражка, която сме гледали, нито пък е сред най-добрите от поредицата до момента, но като цяло ни беше приятна за гледане. Всичките досега са приятни, поне за нас. В очакваме сме на следващия епизод.

Заедно със самото филмче бяха разпространени и две задкулисни видеа (едното фокусирано върху създаването на каскадите), както и няколко постера. Вижте ги.

https://www.youtube.com/watch?v=RuxPGNbZoeM

https://www.youtube.com/watch?v=-LQwD2_h4p4

 

the-escape-clive-owen the-escape-dakota-fanning the-escape-jon-bernthal the-escape-bmw-films-poster-20161025

Както казахме и миналия път, надяваме се скоро да разберем имената и на останалите режисьори и актьори, които ще видим в следващите филмчета. Ще се постараем да се включваме по темата, но вие може да следите за информация на BMW Films.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *