24: Live Another Day

Честно казано, въпреки постоянните приказки на всички от екипа на сериала, не вярвахме, че някога ще се случи, но ето, че след четиригодишна пауза, завръщането на Джак Бауър е факт. Точно така, тази пролет Кийфър Съдърланд се завръща към една от най-иконичните роли не само в кариерата си, но и в модерната телевизия като цяло, и отново ще спасява света в нов сезон на емблематичния „24”, който носи подзаглавието „Live Another Day”.

Действието на „24: Live Another Day” ни отвежда в Лондон, където Джак Бауър се укрива след събитията, разиграли се четири години по-рано в края на осми сезон (който беше и „край” на поредицата). Както винаги, Бауър трябва да се справя със сериозна терористична заплаха. Действието на „24: Live Another Day” отново ще се развива в продължение на един ден, но предвид ограничената бройка на епизодите, която в случая е 12, а не 24, ще има леки корекции във формулата с развитие на действието в реално време, която е запазена марка на сериала.

Вижте ефектния първи тийзър, а веднага след него и няколко кратки стилизирани промота.

http://www.youtube.com/watch?v=hCg0ciNMayg

http://www.youtube.com/watch?v=vx__oqcTcUU

http://www.youtube.com/watch?v=zo1Esna_D_w

http://www.youtube.com/watch?v=xgk8bl6oH7k

Освен завръщащите се Кийфър Съдерланд и Мери Лин Райскъб, в „24: Live Another Day” ще видим още Бенджамин Брат, Майкъл Уинкот, Ивон Страховски, Тейт Донован, Джуди Дейвис, Стивън Фрай и др.

Премиерата на сезона е 5 май по „Fox”.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Явно толкова съм се развълнувал от завръщането на Бауър, че съм проспал подробността, че ще е сериал. Останал съм с впечатлението, че ще е самостоятелен филм, за какъвто дълго време говореха. Жалко че ще е 12, а не 24 епизода, но може пък така да е още по-стегнат и с по-малко странични сюжетни линии.

  2. А, ще се гледа, как няма да се гледа. Поне докато се разбере дали не са осрали нещата… 😉
    Това ми е любимия сериал!!!