„Батман 3” в кината през юли 2012

Преди няколко дни от „IMAX” и „Warner” сключиха сделка за разпространението на 20 филма, повечето от които имаха обявени и премиерни дати. Сред тях бяха „Legends of the Guardian: The Owls of Ga’Hoole 3D” – 24 септември 2010; „Хари Потър и Даровете на смъртта – част 1 3D” – 19 ноември 2010; „Хари Потър и Даровете на смъртта – част 2 3D – на 15 юни 2011; „Весели крачета 2 3D” 18 ноември 2011; и един от най-интересните „Хобит” – декември 2013. Сред заглавията с неопределени дата бяха „Gravity”, „Dark Shadows”, „Fury Road”, „Батман 3” и „Супермен”.

Това, че обектът на нашия интерес „Батман 3” нямаше конкретна дата едва ли бе изненада за някой, тъй като филмът все още не разполага с готов сценарий – Кристофър Нолан открито заяви, че той, брат му Джонатан и Дейвид Гойър все още работят по историята – и не му е дадена зелена светлина.

Късно снощи обаче, от „Warner” обявиха, че така желаното завръщане на Батман ще се завърти по кината на 20 юли 2012 година. Това ще рече, че студиото и Нолан се целят не само в същата премиерна дата като на „Черният рицар”, но ще се опитат да го завършат в същите времеви рамки.

Разбира се, напълно е възможно тази дата да се промени няколко пъти, особено пък след като все още няма завършен сценарий, но от друга страна вече имаме някакъв ориентир. Лично ние нямаме търпение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *