war-for-the-planet-of-the-apes-img01-20161007

Едно от големите ни разочарования от Comic-Con тази година беше липсата на нов трейлър за свръхочаквания „War for the Planet of the Apes” на Мат Рийвс. Много харесваме „Възходът на планетата на маймуните“ „Зората на планетата на маймуните”. Намираме ги за едни от наистина качествените комерсиални филми през последните години и нямаме търпение да видим каквито и да са кадри от предстоящата трета част.

Засега освен присъединяването на Сара Канинг към проекта и влизането на Уди Харелсън в обувките на Полковника, видяхме един задкулисен поглед на Анди Съркис, който се завръща като Цезар – предводителя на маймуните. Твърде скромно наистина, имайки предвид увеличаващата се фен база на поредицата, но сега, покрай New York Comic Con получаваме тийзър/динамичен постер, който (надяваме се) е предвестник на задаващия се трейлър. Вижте:

“War has begun”

Готови сме! Нямаме търпение да видим Цезар отново в действие. Тийзърът е изключително ефектен. Харесва ни как постепенно се оформя един от най-реалистичните mo-cap герои в историята на киното. Снежинките подсказват, че войната между хора и маймуни явно ще се води през зимата. Не смеем да си представим дори какъв спектакъл ни е подготвил Рийвс този път. Битката ще бъде резултат на доста дълга градация от първите два филма. Междувременно получихме и пълен синопсис на филма, който за финал ви предлагаме да прочетете.

В „War for the Planet of the Apes”, третата част от франчайза, който беше приет от критиката с отлични отзиви, Цезар и неговите маймуни са принудени да влязат в смъртоносен конфликт с армията на хората, предвождани от безскрупулния Полковник. След като маймуните понасят невъобразими загуби, Цезар отваря вратата за мрачните си инстинкти и започва своя митичен път на отмъщение. Когато пътят им най-накрая се пресича, Цезар и Полковникът се срещат в епична битка, която ще определи развитието на двата вида и бъдещето на планетата.

Припомняме, че „Войната на планетата на маймуните” („War for the Planet of the Apes”) се снима на 65 мм. лента, а премиерата е 14 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

7 Comments

    1. Вярно бе, това е далеч по-интересно и вероятно. Дори не ми мина през ума. :/

    2. Знаем, че конфликтът ще доведе до ядрен апокалипсис, иначе няма как да стигнем до епохата от оригиналния филм, но може и за четвъртата част да оставят тоя момент. 🙂 Иначе подозирам, че наближава краят на Цезар… и ще ми липсва, ако наистина умре в предстоящия конфликт. Анди Съркис е титан.

  1. Днес четох, че на Комик-Кона вчера е имало прожекция на 7 минути first look footage, както и пълнокръвен трейлър. Обаче хората с костюмите изрично са забранили всякакви записващи техники, тъй че ще чакаме явно още…