Накратко, използвайки своя туитър акаунт, режисьорът Мат Рийвс обяви началото на снимките на „Войната за планетата на маймуните” („War for the Planet of the Apes”), като разпространи първия задкулисен кадър от филма.

Зад кулисите на „Войната за планетата на маймуните”

#It has begun.

Не сме сигурни точно кои актьори, изпълняващи роли на маймуни, виждаме, но ще рискуваме с предположението, че единият е Анди Съркис, който се завръща като Цезар. Другият може да е Стив Зан, който наскоро се присъедини към актьорския състав, включващ и големия Уди Харелсън като един от човешките злодеи – Полковника.

Някои колеги смятат, че кадърът (най-вече заради пейзажа, който прилича на плаж по време на отлив) е своеобразна препратка към иконичната финална сцена от „Планетата на маймуните” от 1968 г. и има шанс в този филм да видим унищожаването на Статуята на свободата. Съркис и Рийвс многократно са коментирали, че ще трябват поне няколко филма, докато историята стигне до познатите ни събития от оригинала, но ядреният апокалипсис е по-рано и нищо не пречи наистина да е в този филм.

Какъвто и да е случаят, след страхотния „Зората на планетата на маймуните” с нетърпение очакваме да видим развитието на историята – вярваме, че Мат Рийвс и този път няма да ни разочарова. „Войната на планетата на маймуните” („War of the Planet of the Apes”) се снима на 65 мм. лента, а премиерата е 14 юли 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *