Сара Канинг

Снимките на обещаващото продължение „War for the Planet of the Apesвече текат, а сюжетът, макар да се пази в тайна, ще следва събитията от предните две части – „Възходът на планетата на маймуните“ и „Зората на планетата на маймуните“, като се очаква Анди Съркис за трети път да влезе в ролята на примата-предводител Цезар. Освен него ще видим и новите за франчайза изпълнения на Уди Харелсън, Стив Зан и Гейбриъл Чавария.

Вчера пък се появи информацията, че към проекта се е присъединила и актрисата Сара Канинг („The Vampire Diaries“), но не се съобщават детайли около персонажа й. Нямаме пълноценни впечатления от играта й до момента, за да коментираме дали сме доволни от въпросното кастинг решение. Важното е, че имаме доверие на екипа на бъдещия филм, затова и оптимизмът ни е налице. Припомняме, че режисурата е на Мат Рийвс по сценарий, написан от него и Марк Бомбак.

War for the Planet of the Apes“ ще се появи по кината на 14-ти юли 2017 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Мат Рийвс да вземе най накрая да се захване и продължението на чудовищно, но да не го прави с „бягаща камера“…

  2. „Чудовищно“ си е ок и без sequel, нека си се фокусира над „Маймуните“, че там и очакванията са високи, и традицията е доста епична, особено след великолепния „Dawn“.