Рано тази сутрин от 20th Century Fox обявиха следващия си филм от поредицата „X-men” – той ще се казва просто „Logan”. Това ще е последният филм, в който Хю Джакмън ще играе ролята на Върколак, а официалната дата на премиерата е 3-ти март 2017.

Заслужава да похвалим маркетинговия отдел на проекта, тъй като дълго време ни държа в неведение относно филма. Сега, с обявяването на премиерната дата, получаваме и тийзър постер, включваща детска ръчичка хванала тази (окървавена и с извадени „нокти”) на Логан. Предполагаме, че малката ръчичка, е тази на детето от неофициалната снимка (включваща и Хю Джакман, и Патрик Стюарт, като Професор Х) от снимачната площадка, която дебютира преди известно време.

плакат

От доста време циркулират слухове за това, че филма може да поеме в насоката на „Old Man Logan”, един от най-добрите комикси, включващи Върколака. Там сюжетът се развива в близкото бъдеще и всички злодеи са превзели света, героите са победени и малцина от тях са живи. Логън обаче има важна мисия, която в крайна сметка може да разруши олигархията и върне реда.

За финал вижте и втора страница от сценария на „Logan”, представена лично от режисьора Джеймс Манголд. Силно се надяваме крайният вариант на този сценарий да е по-добър от тези на предишните два солови филма за Върколака.

Още веднъж, „Logan” се очаква по кината на 3-ти март 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

5 Comments

  1. бахти….това да пишеш сценарий е дасиебемамата
    къртовски труд….

  2. Дано третия път най-сетне да спретнат сносен филм… ама така или иначе тоя персонаж тотално се е банализирал покрай Хюдж Акман. Време е за робуут 🙂

    1. Точно Хю Джакман е причината, този герой все още да съществува. Вината не е негова, по-скоро на некадърните екипи зад соловте му филми.

    2. На Джакман прекалено му личи, че не е истински антигерой и badass; неговата Вулварина е окей, но е далеч от суровия и животински образ в комиксите.

  3. И аз смятам, че проблемът не е в Хю-то. Просто тия сценаристи са идиоти да не могат да се възползват от толкова як герой.