Според Den of Geek третият филм за Върколака ще има възрастовото ограничение „R”, подобно на „Дедпул” (16+ у нас). Режисьорът Джеймс Манголд иска да си каже сбогом с персонажа, като адаптира историята „Old Man Logan” на Марк Милър („Wanted”, „The Secret Service”) и Стив Макнивън („Civil War”).

Както сайтът напомня, в Туитър Хю Джакман е поискал да знае какво искат да видят феновете в последното му превъплъщение като Логан. Отговорите са били един по-кървав Върколак, една последна битка със Sabretooth и да е базиран на „Old Man Logan” (ние бихме добавили емблематичния жълт костюм…).

Твърди се, че филмът отдавна се целял в „R” ограничението и то не е повлияно от успеха на „Дедпул”, но ние никак не вярваме.

Сценарист е Майкъл Грийн, който работи по „Alien: Covenant”, „Blade Runner 2” и сериала „Американски богове” по Нийл Геймън. „Върколакът 3” вероятно ще получи ново заглавие преди да дебютира на 3 март 2017 г. Освен Хю Джакман, във филма се очаква да се завърне Патрик Стюарт, а режисьор е Джеймс Манголд („Walk the Line”, „3;10 to Yuma”). Снимките започват следващия месец.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Дано Хю остане за още един филм,който да е с Deadpool и да избият рибата , 🙂 Не знам кой друг би могъл да го замести

  2. Доста ще трябва да променят от първоизточника. Най-добрия приятел на стария Wolverine е слепия Hawkeye, а яките моменти бяха свързани със Red Skull и отрочетата на Хълк – и тримата, герои на Дисни към момента.