За 25-ата годишнина от излизането на анимационния „Красавицата и звярът”, Disney са приготвили специално допълнително видео, което ще включат в бонус материалите на новото издание на познатия и любим на няколко поколения филм на видео. В специалния поглед зад кулисите на подготвяната в момента нова игрална версия са включени уточнения от режисьора Бил Кондън, а в тийзъра към този екстра-материал имаме възможност да видим кратък откъс от репетициите на маса, с участието на Ема Уотсън и нейния Принц – Дан Стивънс. Честно да си признаем, не сме във възторг от качествата на младия актьор, демонстрирани в „Downton Abbey”, но сме склонни да вярваме, че появата му в тази приказна история ще опровергае здравословния ни скептицизъм.

Сега е удобния момент да подсетим, че Иън Маккелън сподели миналата седмица в социалните мрежи снимката, на която неговият Cogsworth е заедно с Lumière на Юън Макгрегър в техния омагьосан образ. Очевидно актьорите, които участват в това поредно „оживяавне” на Disney-класика, изпълняват задачите си с удоволствие и радост, още повече напътствани от режисьора Бил Кондън (освен режисьор на две части от сагата „Здрач”, той е и носител на Оскар за сценария на „Богове и чудовища” и номиниран за „Оскар” за сценария на „Чикаго”). В екипа участват още Люк Евънс – като наперения Гастон, Кевин Клайн в ролята на бащата на Бел – Морис, а Ема Томпсън ще изиграе Мисис Потс. И няма да пропуснем да напомним отново, че осемкратният носител на „Оскар”, композиторът Алън Менкен отново ще е отговорен за мюзикъл-детайлите във филма, като освен оригиналните песни, дело на него самия и Хауърд Ашман, ще бъдат включени и нови записи на творби на Менкен и трикратния носител на „Оскар” Тим Райс.

beauty-and-the-beast-live-action-lumiere-cogsworth beauty-and-the-beast-live-action-gastonbeautyandbeastposter
Игралната версия на „Красавицата и звярът” ще излезе на кино на 17 март 2017, а юбилейното издание на анимационния шедьовър се очаква на 6 септември (на Digital HD) и на 20 септември (на Blu-ray).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *