Отлични новини от фестивала в Торонто, който тече в момента. Докато представяше филма си „Loving” режисьорът Джеф Никълс обяви, че ще оглави римейка на „Alien Nation”. Никълс ще сключи сделка с 20th Century Fox за новата версия на култовата фантастика, която освен, че ще режисира, ще напише.

Никълс, когото ужасно харесваме ни се струва подходящ избор за проекта. Предвид успешния „Midnight Special”, който беше приет чудесно от феновете на научната фантастика и новия му филм „Loving”, който разказва за междурасов брак от средата на миналия век, не можем да си представим по-адекватен избор. Пожелаваме му успех и се надяваме за нещо интересно.

Филмът от 1988 година е научнофантастичен трилър, който се заиграва с формата buddy cop, която използва като социален коментар. Джеймс Каан влиза в ролята на полицай с расистки виждания, който е принуден да работи с извънземен, дошъл на земята, когато кораб, пренасящ 300 000 поробени извънземни се разбива на планетата. Новодошлите постепенно се опитват да се приобщят в забързания живот на Лос Анджелис. Извънземният полицай е изигран от Манди Патинкин във филма, режисиран от Греъм Бейкър, като през следващата години се появява и сериал.

Предлагаме ви да си припомните трейлъра:

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *