Ужасно харесваме „Spring Breakers” и режисьора му Хармъни Корин и с интерес очакваме следващия му проект „The Trap”, в който ще видим куп звезди – Идрис Елба, Ал Пачино, Джеймс Франко и Робърт Патинсън. Филмът за съжаление се бави, но междувременно научихме, че се готви нещо ново. Корин винаги е бил провокатор или най-малкото (понеже думата едва ли ще му хареса) обича да разказва истории, които никой друг не би поел. Такъв е случаят с „Tampa”.

Вчера, по време на интервю, режисьорът обяви, че разработва сценария за адаптацията на скандалния роман „Tampa” на Алиса Нътинг. Филмът ще разкаже историята за млада учителка, която съблазнява 14-годишни момчета,посещаващи класовете й. Книгата се отличава с крайния си и (дори на места) опасен подход към шокиращата тема. Предлагаме ви част от анотацията на романа (който все още не е преведен у нас):

Селест Прайс е учителка по английски в Тампа. Тя е привлекателна, кара Шевролет, а съпругът й Форд е богат и предан единствено на нея. Но Селест има тайна. Тя е развила сексуална обсесия по 14-годишни момчета. Това е желание, което тя преследва със социопатска целенасоченост.

Едва седмици след първия срок в новото училище, Селест е примамена от очарователния и срамежлив Джак Патрик. Следват среднощни разходки с кола, рандевута в къщата на Джак, докато баща му работи късна смяна и еротични приключения в празната класна стая. Като в рая.

Селест трябва постоянно да се справя със силите, които заплашват да разрушат аферата им – рискът да ги хванат, бащата на Джак, който развива увлечение по нея и тиктакащия часовник на отиващото си детство, което Джак скоро ще остави зад гърба си. Но Селест няма угризения. Тя заблуждава всички, няма приятели и не я интересува нищо друго, освен задоволяването на желанията й.

Това е без съмнение най-съвършеният проект за Корин и общо взето сме във въздуха от въодушевление. Стискаме палци да се получи така, както трябва, защото подобни провокативни продукции често се сблъскват с непреодолими трудности. Първо обаче му предстои да завърши дълго отлагания „The Trap”.  Пожелаваме му успех и дълголетие.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *