Елба, Пачино, Дел Торо

Когато за първи път чухме за предстоящия „The Trap” на Хармъни Корин, така и не намерихме време да напишем една бърза новина, въпреки че проектът ни се стори доста интересен, а освен това сме супер фенове на последния филм на режисьора „Spring Breakers” и нямаме търпение да видим какво ще ни предложи сега. Оказва се, че пропускът ни не е бил чак толкова голям – една от предварително обявените звезди току-що беше заменена и това е чудесен повод да обсъдим какво знаем за „The Trap” до момента, както и кои са поддържащите актьори във впечатляващо заформящия се екип.

Първоначално се очакваше в гангстерския трилър да видим Бенисио дел Торо и Джейми Фокс, но сега става ясно, че Фокс ще бъде заменен от Идрис Елба – отлична новина, според нас. Към Дел Торо и Елба най-вероятно ще се присъединят Ал Пачино, Джеймс Франко и Робърт Патинсън, стига да няма проблеми с договорите им, и трябва да признаем, надяваме се да няма, защото ще се получи доста приятен ансамбъл. А и ако Корин за пореден път успее да изкара от актьорите си нещо неочаквано, очертава се наистина интересен филм.

Допълнителен плюс е и сюжетът, който не е супер оригинален, но има предостатъчно потенциал: Елба ще играе Рико – рапър, който е на върха на кариерата си, когато бившият му най-добър приятел Слим (Дел Торо) излиза от затвора, където е прекарал 14 години, след като е поел вината за съвместен обир. Слим е твърдо решен да си отмъсти на Рико, който не само е богат и известен, но и се е оженил за приятелката на Слим и е отгледал сина му като свой. Засега не е ясно какъв точно е планът на Слим, но знаем, че той включва въоръжени с узита сърфисти, предвождани от Макс (Патинсън), както и помощта на пристрастения към кокаин мениджър на Рико (Франко). Пачино ще видим в ролята на ченге.

Ако „The Trap” в крайна сметка запази сегашния екип и снимките действително започнат това лято в Маями, както се очаква, като нищо ще се нареди в списъка ни с най-очакваните филми на 2016. Не в този с фантастични боксофис хитове, а в другия списък – с по-скромни като бюджет и мащаб заглавия, откъдето изскачат истински добрите филми.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Интересен проект, макар, че за ролята на рапър си представям много повече бившия кандидат Джейми Фокс (страхотен R&B певец, между другото), отколкото Елба. Паживьом, повидим!

  2. Е, то Елба така или иначе го канят да играе всичко. Сигурно и като вегански гей албинос ще го видим скоро.