Друг дует любимци в действие – така може да наречем очакваната по Hulu поредица „Chance”, режисирана от Лени Ейбрахамсън („Стая”), който ще бъде и изпълнителен продуцент на проекта, и в която Хю Лори ще влезе главна роля. След като го видяхме да мери сили с Том Хидълстън в „The Night Manager” като безскрупулен оръжеен магнат, е дошло време Лори да се завърне към една… сравнително позната, докторска среда.

След като осем сезона беше лудия, харизматичен и уникален доктор Хаус, Хю Лори поема още една лекарска роля – в този случай героят му се нарича Елдън Чанс и е съдебен невропсихиатър. Както би могло да се очаква, добрият доктор се превръща в мишена за агресивната половинка на един от пациентите му…

https://www.youtube.com/watch?v=TIPRjWN8hcg

Бъдещата поредица изглежда и звучи много добре – поне в този трейлър. Усещането за надвиснала опасност изпълва с напрежение атмосферата – оставаме в очакване някой изневиделица да използва сериозен остър предмет или поне пистолет.

В основата на „Chance” е възторжено приетия едноименен роман на Кем Нън, който ще се превърне на екрана в провокативен, психологически трилър. Главен герой в него е Елдън Чанс, действието се развива в Сан Франциско, а опасностите дебнат от всеки ъгъл в бруталния и опасен свят на объркани самоличности, полицейска корупция и психически заболявания. След прибързана диагноза, поставена на привлекателна пациентка, която може да има, но може и да няма раздвоение на личността, доктор Чанс става мишена за партньора на своята пациентка, който е избухлив, а освен това е и безмилостен детектив в полицията. Докторът неволно навлиза в подземния свят на града, като междувременно се справя с развода си и проблемите на дъщеря-тийнейджърка, а освен това затъва дълбоко в и отвъд границите на психичните реалности – сенчестата, тотално непозната територия на човешкия ум…

Единственото, което може да кажем в случая е „Wow!” – обещаващ синопсис, супер-успешен избор на водеща актьорска сила в поредицата, добър режисьор – чакаме го!

Chance” ще се появи в мрежата на Hulu на 19 октомври 2016 и вече е сигурно, че ще има поне два сезона.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *