В продължение на години вече тече драмата с екранизацията на един от по-характерните (и готини) герои на X-Men, а именно Гамбит, когото сме виждали само за малко в сцена с Логан в трагичния „X-Men Origins: Wolverine”. Там ролята беше поверена на Тейлър Кич, след което (преди цели четири години) от студиото обявиха, че иконичният персонаж ще получи самостоятелен филм и ще бъде изигран от Чанинг Тейтъм. После уж Гор Вербински щеше да режисира, но в крайна сметка напусна проекта (подобно на Дъг Лаймън и Рупърт Уайът) и така стигнахме още веднъж до настоящия несигурен момент. Вчера обаче получихме нова надежда, че филмът в крайна сметка може и да се осъществи.

Покрай премиерата на „Deadpool 2” главният отговорник за вселената на X-Men Саймън Кинбърг говори с Variety и противно на очакванията доста уверено сподели, че по филма се работи доста усърдно. Предлагаме ви самото видео:

Или, в случай, че нямате звук, просто прочетете какво Кинбърг каза:

Имаме сценарий, който много харесваме и който Чанинг също обожава. Срещнахме се с доста режисьори през последните седмици и се надяваме скоро да изберем един в следващите седмици и да започнем снимките може би в края на лятото.

Това изобщо не го очаквахме. След толкова дълго разтакаване и фалшиви надежди, не можем лесно да се доверим на слухове, но все пак в случая думите идват от доста високо и честно казано ни изпълват с увереност, че ще видим филм за Гамбит. Надяваме се да е така. Ще ви държим в течение!

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Първия ми контакст с Х мените , беше по една руска тв “ Люди икс“, още от там Гамбит ми е любимец.
    Като излезна първия филм, знаех че е по комикс, ама до момента, в който се появи Чарлс Екзейвиър, не ги бях навързал, така че нямах претенции по кастинга онова време. Ама Чайник определено не е Гамбит, който аз искам да гледам.

    МРЪН!!!

  2. Докато не видя трейлър, няма да повярвам, че тоя филм се случва.