Крис Прат

Честно казано, въпреки че до онзи ден приемахме Крис Прат само като Анди от „Parks and Recreation” (дори и във филмите, в които се появяваше), след „Пазителите на галактиката” се изненадваме, че не пишем за предстоящите му проекти доста по-често. Разбира се, беше доста зает с „Джурасик свят” и довършваше гореспоменатия сериал, но все пак смятахме, че студията ще се възползват от възможността да го грабнат, докато е време. Така, както са направили Universal за предстоящата адаптация на комикса „Cowboy Ninja Viking” на А. Дж. Либерман и Райли Росмо.

Преди 4 години сме писали единствената си новина за „Cowboy Ninja Viking”, още когато сценаристите на „Zombieland” Рет Рийз и Пол Уърник подготвяха сценария за Disney, които в крайна сметка прецениха, че е прекалено „edgy” за тях. Universal откупиха правата и дори имаше идея Марк Форстър да режисира, но за наше най-голямо съжаление, той вече не е част от проекта.

Затова пък имаме главен актьор и сега, след като Прат потвърди, че ще участва (вижте „официалното му потвърждение” най-долу), да обобщим какво още знаем за проекта. Комиксът разказва за Дънкан – бивш агент от тайна правителствена програма, която превръща пациенти с „Multiple Personality Disorder”  в шпиони и убийци с кодовото название „Тризнаци”. Трите личности, които обитават главата на Дънкан, са (очевидно) каубой, нинджа и викинг, които според последния вариант на сценария ще се изпълняват от различни актьори, въпреки че останалите действащи лица виждат само и единствено Дънкан (Прат). Дали действително ще е така в крайния вариант и в самия филм вероятно зависи от режисьора, на който студиото се спре. Но честно казано, ние нямаме нищо против да видим и самия Прат в трите роли.

Ще ви държим в течение с проекта и как ще се вмести в програмата на Прат покрай Marvel задълженията му и „Джурасик свят”, който най-вероятно също ще има поне едно-две продължения.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Звучи абсурдно и като детско филмче. Но пък така звучеше и The Guardians of the Galaxy, а се оказа доста приятен филм (въпреки че пак си бие на детска история). Дано и този да е такъв 🙂

  2. @Стефан Ст
    Принципно може и да си прав, не забравяй великия Тери Гилиъм и какво успя да постигне с неговия The Imaginarium of Doctor Parnassus, който е страхотен филм.

  3. Въпросният Cowboy Ninja Viking е наемен убиец с ‘разтроение’ на личността. Доста далеч от Guardians of the Galaxy всъщност.

  4. Крис Прат ако държи двата френчайза- Джурасик и Пазителите на Галактиката, става новия Харисън Форд.