Assassin’s Creed

Последната ни новина, посветена на „Assassin’s Creed”, е от средата на юни и тогава помрънкахме, че от първия трейлър насам на рекламния фронт на филма не се е случвало нищо интересно, което да си заслужава отразяването. Оттогава насетне положението стана още по-зле и единственото раздвижване беше покрай две нови снимки – снимки, които пропуснахме без дори да се замислим, тъй като не предлагаха нищо ново, а и ни писна да ни пробутват дреболии.

Но както и да е. Споменахме предишната новина, защото тя беше посветена на задкулисно видео, в което режисьорът Джъстин Кързел и двете звезди Майкъл Фасбендър и Марион Котиар разкриват любопитни подробности за проекта и виждаме как са създадени някои от впечатляващите въздушни акробатики – запазена марка на поредицата от видео игри, които са в основата на проекта. Сега ново задкулисно видео, също посветено на каскада, е причината отново да обърнем поглед към филма. В него е отразено впечатляващо свободно падане от 38 метра – каскада, която не е изпълнявана от 35 години. Вижте.

Няма лошо, ама като всичко останало около каскадьора е компютърно генерирано, какво му пука на зрителя, че скокът е реален?  Но да кажем, че ще има ефект. Дано и останалите каскади да са в подобен стил, че никак не ни се гледат анимирани човечета точно в този филм. И хайде, време е за втори трейлър!

Ето и споменатите по-горе пропуснати снимчици:

Майкъл Фасбендър Майкъл Фасбендър

Чрез революционна технология, която отключва неговите генетични спомени, Калъм Линч (Фасбендър) изживява приключенията на своя прародител Агилар в Испания от XV в. Калъм открива, че той е потомък на мистериозно, тайно общество – Убийците, и натрупва невероятни познания и способности, за да се изправи срещу могъща Тамплиерска организация, действаща и в наши дни.

Режисьор на „Assassin’s Creed” е Джъстин Кързел („Snowtown”, „Макбет”). Сценарият е дело на Бил Колидж, Адам Купър и Майкъл Лесли, а сред продуцентите са Франк Маршъл, Арнън Милчан и Патрик Кроули. В ролите ще видим Майкъл Фасбендър, Марион Котиар, Майкъл Кенет Уилямс, Ариан Лабед, Джеръми Айрънс, Брендън Глийсън, Калъм Търнър, Брийн Глийсън и други.

Премиерата е 21 декември 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

14 Comments

 1. И тоя декември се очертава готин кино месец, Rogue one + Assassin’s Creed….. niceeeeeee

 2. „Warcraft“ направи малко над 430 млн. долара световен приход, което далеч не беше достатъчно, за да се нарече сериозен хит. Интересно ми е как ще се представи „Assassin’s Creed“ през декември и дали някой от двата все пак ще повлече крак и ще превърне продукциите по игри в релевантен от боксофис гледна точка франчайз. Вече прекалено дълго двете медии не успяват да намерят общ кино език.

  1. И аз съм на същото мнение.
   Има толкова много игри с изключително богати изградени светове и истории, че е срамота да не могат да намерят общ език.
   А има много игри, които заслужават екранизации…

  2. Аз май само „Silent Hill“ харесвам от-до като адаптация по игра.

 3. Аз като фен на играта съм доволен от видяното, и точно както ти каза, време е да има бокс офис пробив на гейм мууви.
  И тайно се надявам Уорнър най-после да стартират R – rated Mortal Kombat

  1. +1 за МК.. имаше едни къси филмчета навремето, които бяха доста яки. Жалко че само с тях си останахме.

  2. Говореше се, че Уорнър отпуснали 50-60 млн $ на същия режисьор,от уеб сериала, ама той напусна проекта.
   Тия дни Кристоф Ламбер бил туитнал, че е „on board“за нова серия, щяло да има пътуване във времето……. ако е така, ще е по предната игра, която рибуутна вселената им, и ще е яко.
   Ама след 15 години слухове за тоя филм, вече не вярвам

 4. А интересното е ,че много филмови творци и критици не признават видео игрите за истинско изкуство ,а филм на правен по играта е вече изкуство,творчество и заслужава оскар 🙂

  1. Узумака ще ти помага, важното е да има

  2. Викам да съм познал.Трейлър № 2 пристигна 🙂