Джесика Алба в „Мачете”

По принцип се пазим от такива неща, но този път няма как да не споделим. Според Slashfilm, които прилагат и снимка за илюстрация, “side booby”-тo, което видяхме от Джесика Алба в “Мачете” е било постигнато чрез компютър.

Е, това ако не е изстрел право в сърцето на милиони тийнейджъри (с заети ръце), които имат сцената на “loop”, здраве му кажи.

Голата Джесика Алба в „Мачете” е CGI ?

От Slashfilm са разгледали казуса по-подробно и от различни гледни точки, но ние няма да се правим на някакви анализатори, каквито не сме. Това, което искаме да кажем е, че цялата работа ни се струва доста тъпа. Първо, защото Родригес рекламираше филма си с това, че можем да видим Алба гола – което го прави долен лъжец – и второ, просто не можем да повярваме, че тя има чак такива проблеми да се снима гола.

Разбира се, възможна е и обратната теория. Голата Алба е облечена чрез компютър, за да се предизвика някакъв интерес към филма, ама не ни се вярва много.

При положение, че едно от най-хубавите неща в „Мачете”, заради които си заслужава да го гледате е фейк, това не говори добре за филма, нали?

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

15 Comments

 1. Родригез е един голям cocksucker и подобни изпълнения с Алба са му най-малкия проблем. Всъщност проблемът е, че изобщо някой му обръща внимание.

 2. @Val

  Нали? Side booby, какво повече му трябва на човек? 🙂

  @Nostromo

  Май много си му насабрал на човека 🙂

  Сега вече и аз 🙂

  @asd

  И в самата новина сме казали, че не е нещо, което по принцип пускаме… но все пак Side booby. Не можеш да ни се сърдиш. И ние предпочитаме full frontal nudity, ама няма. 🙂

 3. "The Killer Inside Me" беше доста зле. Само задникът на Алба ставаше за гледане… но сигурно и той е бил CGI.

 4. UZUMAKI, съгласна съм – точно 4 пъти заспивах и го догледах само от инат. Но едното Албино дупе изобщо не ми компенсира загубеното време. 🙂

 5. Много бих искал да разбера причината поради която си прочел статия писана преди 12 години?

  1. И аз това си помислих. Въпросът е защо е видял този потенциал след 12 години?

  2. Забравих да допълня.Както статията така и Алба имат потенциал!