Ако не беше мега звездният актьорски състав, включващ имена като Юън Макгрегър, Майкъл Дъглас, Майкъл Фасбендър, Антонио Бандерас и великия Бил Пакстън, и отчасти факта, че от време на време Стивън Содърбърг все пак има известни режисьорски проблясъци, най-вероятно бихме отписали „Haywire”, при това без сериозни угризения, особено в светлината на тъпотии като „Елитни убийци” и „Отвлечен”.

Най-новият британски трейлър, който между другото е просто по-кратка версия на предишния, без нови кадри или някакви вълнуващи моменти, не прави нищо, за да ни убеди в противното.

http://www.youtube.com/watch?v=lNQLrFf5OXA

Я да видим колко бързо можете да кажете „брадва”?

Според нас Джина Карано и Чанинг „Чайника” Тейтъм са чудесна двойка дървета и е наистина жалко, че във филма едва ли ще имат повечко екранно време заедно. Другото няма какво да го коментираме. Стискаме палци филмът да не е тотална катастрофа, защото ще ни е неудобно да гледаме как се излагат толкова много таланти.

Вижте и новия плакат, който е абсолютно същия като предишния, но с малко по-различна цветова схема.

Haywire - плакат

„Haywire” е режисиран от носителя на „Оскар” Стивън Содъбърг, сценарист е Лем Добс („Dark City”, „The Score”, „The Hard Way”), а сред актьорите са ММА състезателката Джина Карано, Чанинг Тейтъм, Юън Макгрегър, Майкъл Дъглас, Майкъл Фасбендър, Антонио Бандерас, Майкъл Ангарано и Бил Пакстън.

Премиерата в САЩ е 20 януари 2012.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments