The Childhood Of A Leader

Какво ли е да си подрастващ диктатор след Първата световна. Това е въпросът, който явно си е задал Брейди Корбет, преди да започне работата по режисьорския си дебют „The Childhood Of A Leader”. Корбет, когото сме гледали като актьор в „Тринайсет” и „Меланхолия” представи филма си на фестивала във Венеция миналата година, където получи смесени отзиви.

За наша изненада и голямо съжаление, сме пропуснали филма на тазгодишния София филм фест. Предвид богатата програма на фестивала, нямаше как да отразим всичко, но ако тогава бяхме гледали страхотния първи трейлър, щяхме да сме едни от първите в залата. Без да забавяме удоволствието ви, вижте сами за каква чудесия иде реч:

Мрачна атмосфера, силен актьорски състав и герои с психологически девиации. Запишете ни! Харесва ни как е показана епохата. Камерно, с фокус върху семейството, в което припознаваме частичка от религиозната опресия, която видяхме в „The Witch”. Тонът и композицията на някои кадри напомнят на готически картини, а задълбаването в психологията на диктаторите е допълнителен пласт, който задвижва механизмите на ентусиазма ни.

Робърт Патинсън продължава с независимите проекти. Много го харесахме в “Rover” и с интерес следим как се развива кариерата му. В допълнение Лиъм Кънингам, когото напоследък асоциираме единствено с „Игра на тронове” напомня, че е актьор с изключителен потенциал и способност да се превъплъщава в различни по типаж характери. Стейси Мартин изобщо няма да я коментираме, защото ще трябва да сложим червена точка на новината.

Предлагаме ви сега да прочетете официалния синопсис и да видите два плаката.

В края на Първата световна война американско семейство се заселва във френско селце, където бащата участва в мирните преговори за сключването на Версайския договор. Съпругата му е отдадена християнка, която много трудно се справя с характера на непослушния им син. Неговите избухвания издават зараждането на едно чудовище. Отчасти вдъхновен от детството на много от големите диктатори на XX в., Детството на един лидер е мрачен портрет на надигащото се зло.

плакат постер

Режисьор на „The Childhood Of A Leader” е Брейди Корбет, а в ролите ще видим Робърт Патинсън, Лиъм Кънингам, Стейси Мартин, Беренис Бежо, Софи Лейн Къртис и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments