Старателно ви информираме за всякакви новости около адаптацията по едноименната книга на М. Л. Стедман „The Light Between Oceans” на режисьора Дерек Сианфранс. Освен първия трейлър, видяхме втори, малко по-подробен. Това обаче не е достатъчно за маркетинговия отдел, откъдето сега са ни спретналия трети. Той е най-краткият до момента, като времетраенето му от една минута по-скоро го вкарва в категорията на тийзърите. Този път няма да коментираме, тъй като в предишните две новини сме отделили достатъчно внимание на видяното, а и кадрите в тази реклама не са нови.

Използваме новината за сгоден случай да ви припомним за проекта и нека се надяваме филмът да стигне и до родните екрани. От видяното до момента вярваме, че ще е един от основните претенденти за Оскарите. Предлагаме ви да си припомните официалния синопсис:

Том Шерборн е пазач на фара на Janus Rock, западна Австралия. Съпругата му Изабел е имала нещастието да преживее два спонтанни аборта и едно мъртвородено дете. Скоро двамата откриват бебе в лодката на мъртвец край фара. Съпрузите решават да приютят и отгледат детето като свое, без да подозират какви последствия ще им донесе този акт на милосърдие…

Оператор на филма е Адам Аркпоу, работил по първи сезон на „True Detective”, както и (отново с Фасбендър) по „Assassin’s Creed” и „Макбет”. За първи път Аркпоу ще работи със Сианфранс, но по всичко личи, че за пореден път визуално няма да останем разочаровани.

Предлагаме ви да видите и първия плакат:

плакат

Режисьор на „The Light Between Oceans” е Дерек Сианфранс, а в ролите освен Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер и Рейчъл Уайз ще видим още Керън Писториъс, Бенедикт Харди, Антъни Хейс и др.

Премиерата е 2 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Видеото не ми работи. Не поствайте лайняни линкове от фейса. Най-добре youtube.