Майкъл Фасбендър и Алисия Викандер

Харесваме всичко, което Дерек Сианфранс е режисирал. Особено „Синя валентинка”, който е сред най-реалистичните портрети на връзка, които сме гледали. Преди време бяхме писали за предстоящия му проект – „The Light Between Oceans”, който ще е адаптация по едноименната книга на М. Л. Стедман. Филмът е с участието на Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер и Рейчъл Уайз, а сега получаваме и първи трейлър. Вижте:

http://www.youtube.com/watch?v=v5SOdK-9f_A

Харесва ни това, което виждаме. Със сигурност ни очакват силни актьорски изпълнения от тримата споменати по-горе. Визуално нещат изглеждат превъзходни. Явно Сианфранс се отдалечава от реалистичната стилистика. В „The Place Beyond the Pines” също имаше красиви и изпипани кадри, но тук нещата изглеждат на далеч по-високо ниво. Историята е интересна и филмът има шанс да бъде един от фаворитите за предстоящите награди.  Ето и основните щрихи на сюжета:

Том Шерборн е пазач на фара на Janus Rock, западна Австралия. Съпругата му Изабел е имала нещастието да преживее два спонтанни аборта и едно мъртвородено дете, преди да открият бебе в лодката на един мъртвец край фара. Двамата съпрузи решават да приютят и отгледат детето като свое, без да подозират какви последствия ще им донесе този акт на милосърдие…

Режисьор на „The Light Between Oceans” е Дерек Сианфранс, а в ролите освен Майкъл Фасбендър, Алисия Викандер и Рейчъл Уайз ще видим още Керън Писториъс, Бенедикт Харди, Антъни Хейс и др.

Премиерата е 2 септември.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

4 Comments

  1. Прекалява, мама й мръсна. Симпатична ми е, ама ако продължава да снима по 200 филма, ще ми дойде в повече!

  2. И на мен ми втръсна! 🙁 btw не знаех, че е гадже с Бендера. Това обяснява защо е във всеки втори филм.