Фар, семейство, което е изгубило детето си, чудо, поетични кадри, разбити сърца. Вече видяхме първия трейлър на обещаващия „The Light Between Oceans” на режисьора Дерек Сианфранс. Хареса ни и останахме впечатлени от тоналния контраст спрямо предишните му филми („The Place beyond the Pines”, „Синя валентинка”), които са заснети далеч по-натуралистично.

Филмът, който е адаптация по едноименната книга на М. Л. Стедман е с участието на Майкъл ФасбендърАлисия Викандер и Рейчъл Уайз ще разкаже историята на младо семейство, което открива бебе в морето, но докато привързаността и родителската им обич нарастват, се появява майката на детето. Какво ще стане с неразрешимо преплетените нишки, предстои да научим към края на годината. Вижте първия трейлър:

Главният виновник за този нов поглед към филма без съмнение е излезлия вчера трейлър на „Assassin’s Creed”. Фасбендър неведнъж е споделял намерението си да редува комерсиални и независими проекти, с надеждата да постигне творчески баланс. Засега му се получава, предвид колко свежи бяха „Франк” и „Slow West”.

Колкото до горния трейлър, не знаем какво повече да коментираме, освен, че в него виждаме поредното доказателство за огромното влияние, което филмите на Терънс Малик оказват върху съвременните режисьори.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *