В средата на март бяхме изключително приятно изненадани от обещаващия първи нецензуриран трейлър на предстоящата R-rated анимация по идея на Сет Роугън и Еван ГолдбъргSausage Party”, която е пародия на филмите на Disney и Pixar с техните десетки антропоморфни герои – играчки, домашни любимци, автомобили, домакинска посуда и каквото друго се сетите. В случая в центъра на историята са група хранителни продукти, които откриват истината за това какво се случва с „избраната” храна, след като напусне сигурното убежище на супермаркета.

Вчера Sony разпространиха нов трейлър на филма, който е Green Band версия на предишния и съдържа голяма част от кадрите и шегите, които видяхме там, но все пак предлага един-два нови елемента, заради които си заслужава да му хвърлим едно око.

Както и да го въртят, със или без „мръсни думички”, филмът си изглежда „disturbing” и не случайно е rated R. Предполагаме, че ако някое малко детенце го гледа, после няма да иска да се храни с дни. Засега нашето отношение към „Sausage Party” е изключително позитивно и дори и да не бяхме фенове на Роугън, Голдбърг и цялата им компания кретени, пак щяхме да стискаме палци да го видим на голям екран.

Вижте и първиятпостер на филма, който залита леко към елементарните „dick jokes”, които си мислихме, че ще преобладават, когато за първи път чухме заглавието му.

плакат

Режисьори на „Sausage Party” са Грег Тиърнан и Конрад Вернън, продуценти са Меган Елисън и нейните Annapurna Pictures, а сценаристи са Сет Роугън, Еван Голдбърг, Кайл Хънтър и Ариъл Шафир (по идея на Роугън и Голдбърг). Сред гласовете в оригинал (а не виждаме смисъл да бъдат дублирани на български, ако филмът въобще стигне до нашите кина) са Сет Роугън, Кристен Уиг, Джона Хил, Бил Хейдър, Майкъл Сера, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Крейг Робинсън, Пол Ръд, Ник Крол, Дейвид Крумхолц, Едуард Нортън и Салма Хайек.

По американските кина „Sausage Party” тръгва на 12 август.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Пак ще потвърдя думите си.
    Това ще е мага изродска комедия.
    П.С. Честно казано започва да ми става жал за храната, чек… 🙁

  2. Мда, току-виж стигне верно до нашите кина, но дублиран… ще е потресаващо.