Филип Нойс

Парадоксите настрана, ние си обичаме фантастиките за пътуване във времето, дори и когато прекаляват с романтичните нюанси, а когато са трилъри сме първи на опашката за билети. „Timeless” звучи като нещо по средата и въпросът в коя посока ще залитне, вероятно зависи от това дали наистина Филип Нойс ще режисира, както съобщават Deadline.

Всъщност новината е, че режисьорът „преговаря”, но ако се разбере с „Relativity Media”, ще започне работа сценария на Бил Кели, чието CV малко ни смущава, благодарение на „Enchanted”. Защото и той се води фантастика, но не е точно това, което ние имаме предвид.

Засега това, което знаем за сюжета на „Timeless” не е много и както вече споменахме, може да завие и към романтична драма и към фантастичен трилър: наскоро задомен мъж се опитва да преживее неочакваната смърт на съпругата си, когато разбира, че тя му е оставила истинско състояние в наследство. Но вместо да вложи парите в опити да забрави трагедията, нашият герой решава, че най-разумно е да финансира създаването на машина за пътуване във времето, надявайки се да види съпругата си още веднъж, за да разреши въпрос останал без отговор. Не е ясно какъв е въпросът, но ще сме приятно изненадани, ако е свързан със забутаните ключове за колата.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *