Как ви звучи R-rated анимация от напушените умове на Сет Роугън и Еван Голдбърг? Да, и на нас ни звучи като отлична идея и първият трейлър на „Sausage Party” е безспорно доказателство, че не сме се объркали. Изгонете децата и си го пуснете при първа възможност. Както можеше да се очаква, сред гласовете са всичките дебили, които си вървят в комплект (Роугън, Хил, Хейдър, Сера, Франко, Макбрайд, Робинсън и останалите от „обичайните заподозрени”), плюс Едуард Нортън, който също има предостатъчно залитания към идиотски изпълнения.

They’re eating children! Fucking children! Няма да си кривим душите – трейлърът определено ни допада и то не само заради „очетата” по картофите, разсипаните спагети на консервата и замаяната, разполовена бисквитка… Освен всичко останало, засега анимацията изглежда на ниво и музиката е дело на 8-кратния носител на „Оскар” Алън Менкен.

Изненадващо, в трейлъра не бъка от очакваните „dick jokes”, към които заглавието предразполага, но сме сигурни, че във филма ще има предостатъчно. По-скоро набляга на още по-забавната гавра с филмите на Disney и Pixar, музиката им и техните очарователни, вечно усмихнати герои. А според първоначалните реакции от първата прожекция на все още незавършения филм на SXSW, трейлърът не показва и малка част от безумната простотия в „Sausage Party”. Нямаме търпение! Трябва само да внимаваме да не прекалим с очакванията, защото анимацията рязко се качи на върха на класацията ни с най-чаканите заглавия на годината. За щастие, няма да чакаме много.

Режисьори на „Sausage Party” са Грег Тиърнан и Конрад Вернън, продуценти са Меган Елисън и нейните Annapurna Pictures, а сценаристи са Сет Роугън, Еван Голдбърг, Кайл Хънтър и Ариъл Шафир по идея на Роугън и Голдбърг. Сред гласовете в оригинал (а не виждаме смисъл да бъдат дублирани на български, ако филмът въобще стигне до нашите кина) са Сет Роугън, Кристен Уиг, Джона Хил, Бил Хейдър, Майкъл Сера, Джеймс Франко, Дани Макбрайд, Крейг Робинсън, Пол Ръд, Ник Крол, Дейвид Крумхолц, Едуард Нортън и Салма Хайек.

По американските кина „Sausage Party” тръгва на 12 август.

Sausage Party

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *