Тwentieth Century Fox обявиха на CinemaCon в Лас Вегас продължението на най-касовия (в световен мащаб) R-rated филм на всички времена – „Дедпул”. Първата част отне на създателите си десетилетие, преди да стигне големия екран, но пък донесе над 750 милиона долара приходи при производствен бюджет от 58 млн.

В Лас Вегас стана ясно още, че за „Дедпул 2” ще се завърнат режисьорът Тим Милър и сценаристите на първата част (както и на „Zombieland”) Пол Уърник и Рет Рийс. Съвсем очаквано, Райън Рейнолдс – продуцент, звезда, а на практика и сценарист на филма – също няма да бъде заменен, след като най-накрая съумя да сложи край на дългогодишна серия от финансови провали, сред които и комиксовите „РПУ: Оня свят” и „Зеления фенер”. Очаква се след скромните за Холивуд два милиона, които получи като хонорар за първия филм, Рейнолдс да получи увеличение в размер на 8 милиона с възможности за бонуси.

Сценаристът Пол Уърник споделя:

„Не искаме 150 милиона за следващия филм: това не е Дедпул, той не вдига градове във въздуха, нито се бие с нападащи Земята извънземни. Доволни сме да работим в малки бюджети.”

На този етап не се знае повече за филма. Fox наскоро си запазиха датите 6 октомври 2017 и 12 януари 2018 за премиера на филми от каталога на Marvel, така че вероятно на една от тях ще видим именно „Дедпул 2”. Възможно е другата дата да е за „X-Force” филма на Джеф Уодлоу.

А на 10 май „Дедпул” излиза на Blu-Рay и DVD. Сред включените екстри са:

  • Изтрити/удължени сцени с опция за коментар от режисьора Тим Милър
  • Gag Rееl
  • Аудио коментар от създателя на героя Робърт Лайфелд и режисьора Тим Милър
  • Аудио коментар от Райън Рейнолдс, сценаристите Пол Уърник и Рет Рийс
  • „От комиксите към екрана… към екрана”
  • Галерия (concept art, storyboards, costumes, pre-vis, and stunt-vis)

Дедпул  Blu-Рay и DVD екстри

Засега не е обявено кой актьор (или дори актриса) ще се въплъти в ролята на Кейбъл – герой, който ще бъде от съществено значение за сюжета на продължението.

Кейбъл – герой, който ще бъде от съществено значение за сюжета на продължението.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. Каква изненада! След толкова пари оставаше и да не му направят продължение.

  2. Eбаси, някакви си 10 млн. долара не му достигнаха, за да оглави R-rated класацията в САЩ… и то заради друг comic hero (J. C.).