Има трейлъри, които ни печелят мигновено. Вероятно защото част от нас са прекалено големи почитатели на анимации като „Rick & Morty”, „BoJack Horseman” и „Superjail!” и няма как да останем безралични към предстоящия „Nerdland”. Съвсем наскоро дебютира трейлърът на „Sausage Party”, но изглежда, че той няма да е единствената анимация с възрастово ограничение 18+ тази година.

Nerdland” е по сценарий на Андрю Кевин Уолкър, сценарист на „Седем” на Дейвид Финчър, работил и по „Боен клуб” и „Играта”, а режисьор е Крис Приношки, известен с работата си по „Metalocalypse” за Adult Swim. Ролите озвучават Пол Ръд („Ант-мен”) и комикът Патън Осуалт. В духа на еуфорията покрай „Батман срещу Супермен: Зората на справедливостта” е редно да отбележим, че сценаристът Андрю Кевин Уолкър е автор и на сценарий на неосъществен филм за Батман срещу Супермен с режисьор Волфганг Петерсен („Приказка без край”). Но да се концентрираме върху предстоящия „Nerdland”, който добре отговаря на мрачния, саркастичен светоглед на сценариста си.

Nerdland” разказва за двама приятели, сценариста Елиът и актьора Джон, които наближават 30-те и решават, че на всяка цена трябва да се превърнат в сензация. Двамата нахлуват в Лос Анджелис с идеята да провокират и подлудяват. Филмът е изпъстрен с психеделия, наркотици, сатира и креативност (и темата за липсата ѝ), както можете да се уверите от трейлъра:

Nerdland” e първият пълнометражен проект на анимационното студио Titmmouse, Inc. Излишно да казваме, че сме спечелени от видяното и с нетърпение чакаме отзиви от фестивала в Трайбека, където филмът ще дебютира на 14 април.

Nerdland

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *