С малко повече екшън е зареден новият поглед към света на Star Trek, който предоставят CBS в поредния трейлър. С първия сезон на „Star Trek: Discovery” кабелната телевизия искаше да реализира идеята за представяне на събития, които са се случили преди началото на оригиналния сериал от 1966, като се съобразява с всеобщата тенденция да бъде дадена по-широка платформа за изява на дами и на представители от различни раси – в случая е особено подходящо да се включат всички известни извънземни такива!

Същият екип творци, с известни промени и допълнения, вече приключват с работата по втори сезон и тъй като премиерата му предстои съвсем скоро, е важно да се поддържа интереса на феновете – затова и се появява нов трейлър. Изкушавам се да кажа, че най-привлекателното в него е дълбокия, секси глас на новия Спок, но все пак е налице сериозното старание сезон две да е впечатляващ във визуално отношение. Надяваме се да не си остане само с визията…

https://www.youtube.com/watch?v=n7SAcLe2BnY

Продуценти на „Star Trek: Discovery” са CBS Television Studios в партньорство със Secret Hideout на Алекс Курцман (който е шоурънър), както и с Living Dead Guy Productions на Брайън Фулър и Roddenberry Entertainment. Призивът на създателите на поредицата е да открием следващото приключение! Ето за какво иде реч:

Star Trek: Discovery“ проследява прочутия Звезден флот в мисията за откриване на нови светове и нови форми на живот и един от неговите офицери, който трябва да научи, че за да разбереш истински всичко непознато и извънземно, е нужно първо да разбереш себе си. В поредицата екипажът си има нов кораб и нови герои, като в същото време продължават традицията на познатата идеология и надежда за бъдещето, вдъхновени от поколение мечтатели и дръзки изследователи.

Както сме споменавали в новините ни до момента, USS Discovery си има вече нов капитан – Кристофър Пайк, като неговата роля е поверена на Ансън Маунт. Завръща се и Мишел Йо като капитан Филипа Георгиу. Ще видим Спок (Итън Пек) като доведен брат на отгледаната на планетата Вулкан първи офицер Мишел Бърнам (Соника Мартин-Грийн). В актьорския екип участват още Антъни Рап, Дъг Джоунс, Ребека Ромин, Мери Чифо, Шазад Латиф, Мери Уайзман и др.

Star Trek: Discovery” ще се появи по CBS All Access на 17 януари 2019.

плакат

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *