Колкото по-малко време остава до премиерата на „Пазители на галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”), толкова по-голямо става нетърпението ни да видим филма. Едновременно с това расте и вълнението, с което посрещаме всякаква една новина, свързана с развитието на проекта.

Преди малко повече от месец видяхме първата тийзър снимка, представена лично от режисьора Джеймс Гън, и научихме, че любимият ни Кърт Ръсел (най-вероятно) ще влезе в ролята на бащата на Питър Куил a.k.a. Звездния повелител (Крис Прат). Какво по-готино от това? Впоследствие Ръсел беше последван от Томи Фланиган, който ще играе един от грабителите на Йонду (Майкъл Рукър), а сега научаваме, че и Нейтън Филиън става част от екипа.

Филиън е отколешен приятел на Джеймс Гън и участва във филмите му „Slither” и „Super”, както и в „Пазители на галактиката” като син извънземен, който тормози Куил в затвора Килн. Тук той ще се превъплъти в Wonder Man – роля, която едва ли ще е голяма, но пък вероятно ще бъде една от най-запомнящите се.

Истинското име на Wonder Man е Саймън Уилямс и силите му се изразяват в стандартния пакет: супер-бърз, силен, умен, умее да лети и разбира се, страхотен актьор. Това последното не е шега. Въпреки че започва като злодей, впоследствие Wonder Man се присъединява към Отмъстителите и започва активна актьорска кариера.

Съвсем скоро на снимачната площадка на „Пазители на галактиката 2” бяха направени (неофициални) снимки на някои „плакати“ от проекти на Саймън Уилямс (човекът е известен и са му посветили цял фестивал), решени като препратки към известни филми. Биография ала „Стив Джобс“, посветена на Тони Старк, средновековен екшън, тип „Конан Варварина“, задължителната романтична комедия също е там, както и други. Изкусно направено сатирично намигване към доста актьори, които в момента просто не могат да решат какви филми искат да правят.

SIGaFVwl

siO2uuRl

yIrl4iYl

uGRiaBKl

В добавка към новината за Нейтън Филиън ви предлагаме и няколко задкулисни снимки, както и кратко видео с участието на Крис Прат, което е с благотворителна цел, която ще даде възможност на един от дарителите да присъства на снимачната площадка на филма и за един ден да бъде „другар” на Питър Куил.

Пазители на Галактиката 2 - кастатът chris-pratt-guardians-of-the-galaxy-2-image Крис Прат

Режисьор и сценарист на „Пазители на Галактиката 2” („Guardians of the Galaxy Vol. 2”) е Джеймс Гън, а в ролите са Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Батиста, Вин Дизел, Брадли Купър, Майкъл Рукър, Карън Гилън, Глен Клоуз, Шон Гън, Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан, Кърт Ръсел, Томи Фланиган, Нейтън Филиън и други.

Премиерата е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Още около първата серия го спрягаха за ролята на Nova.
    Супер кастинг се получава

  2. Много премерен фен сървис и заслужено високи очаквания за тоя sequel 🙂

    1. Принципно героите са от различни вселени (Wonder Man е на Marvel, докато Wonder Woman e от тази на DC). Поради това се съмнявам да имат изобчо някаква връзка. Със сигурност обаче може да намериш някъде където се засичат, може би в някой crossover или fan fiction.

    1. Той какво ще бъде, дядото на Грут?