Пазители на галактиката 2

Вчера Marvel официално обявиха, че в Pinewood Studios в Атланта, САЩ са стартирали снимките на очаквания с огромно нетърпение „Пазители на галактиката 2” („Guardians Of The Galaxy Vol. 2”) и заедно с режисьора Джеймс Гън, който е един от главните отговорници първият филм да се получи толкова успешен във всяко едно отношение (включително и музикално), разпространиха подробности за продукцията.

За съжаление, тук не получаваме тийзър трейлър, както беше при старта на снимките на „Междузвездни войни: Епизод VIII”, но все пак не оставаме съвсем капо, тъй като Джеймс Гън се възползва от социалните мрежи (където, между другото е доста активен) и представи първата официална снимка от филма, на която откриваме добре познатите ни герои, в това число и ужасно сладките „бейби” Грут и Ракетата.

Пазители на галактиката 2

Според официалното прессъобщение, в главните роли се завръща оригиналния актьорски състав в лицето (и гласовете) на Крис Прат (Питър Куил/Звездния повелител), Зоуи Салдана (Гамора), Дейв Батиста (Дракс Унищожителя), Вин Дизел (Грут) и Брадли Купър (Ракетата). От актьорите от първия филм се завръщат още Майкъл Рукър (Йонду), Карън Гилън (Небюла), Глен Клоуз (Нова Прайм) и Шон Гън (Краглин), а към тях се присъединяват новобранците Пом Клементиев, Елизабет Дебики, Крис Съливан и (най-добрата новина) големият Кърт Ръсел.

Все още не се знае какви точно ще са ролите на новите попълнения, но шансът да са антагонисти не е никак малък. Конкретно при Кърт Ръсел, засега най-често цитираната теория е, че той ще бъде бащата на Питър Куил, тъй като краткото описание на филма, с което разполагаме до този момент, е следното:

„Под звуците на Awesome Mixtape #2, в „Пазители на галактиката 2” продължават приключенията на бандата, която се опитва да разплете мистерията около истинския произход на Питър Куил”.

Сигурни сме, че скоро ще изскочат повече подробности – самият Джеймс Гън обещава „още изненади през идните месеци”, така че се ослушвайте. Междувременно може да споделите вашите мисли по темата като коментари по-долу.

Премиерата на „Пазители на галактиката 2” („Guardians Of The Galaxy Vol. 2”) е предвидена за 5 май 2017.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

3 Comments

  1. Стартират почти заедно с Войните, ефектите ще са горе-долу по равно, ако не и да са повече тук заради Грут и Ракетата, и този филм ще излезне 7 месеца по-рано.
    Оправданието че по този начин Стар Уарс ще бъде доизпипан, някакси не ми се връзва, но пък от друга страна, майската премиера на „Пазителите“…..явно Дисни не иска да краде от приходите на Дисни

  2. Що да не ти се връзва? Дава ти възможност за доснимания, възможност за лавиране, ако има проблеми около графика, както стана с контузията на Форд в предния филм и повече време за постпродукция, където, да не забравяме, не са само ефекти. 🙂

  3. Това е ясно, винаги могат да се намерят логични оправдания за изместването, свързани с качеството на филма. Но и още толкова логични оправдания, за маркетинговата им стратегия. Декември се правят също добри пари, както май, но при по-малка блокбъстърова конкуренция. Аватар, Титаник, сега и Е7 се строшиха от кинти. и за Дисни v/s Дисни довода ми, Е8 отива на Асасинс Крийд, който има доволна фен база /включая и мен/ но е рисков проект по игра, вместо да се бори с ежеседмични майски силни премиери, м/у които и „Пазителите“