След обещаващия първи клип беше въпрос на дни да видим и официалния трейлър на дебютния за Майкъл ГрандейджGenius”. Макар филм за силата на редакцията в литературата да не изглежда като най-удачният избор за лятна премиера, ще бъде приятно разнообразие, ако успеем да му се зарадваме измежду комиксовите адаптации

За съжаление отзивите от Берлинале не са добри и описват стереотипен биографичен филм, напоен със сантименталност. Не крием, че това сваля очакванията ни, но в никакъв случай не ни отказва. Без да губим повече време в приказки, предлагаме ви да видите първия трейлър:

Надеждата ни филмът да се фокусира върху литературната работа на двамата мъже, без да се разсейва с бурните алкохолни премеждия на Томас Улф е повече от удовлетворена. По-голямата част от трейлъра наистина е съсредоточен около редакцията на „Погледни към дома, ангеле”. Припомняме, че филмът е базиран по книгата на А. Скот Бърг „Макс Пъркинс: Редактор на гений” и ще разкаже за отношенията на Пъркинс и Улф.

Режисьор на „Genius” e Майкъл Грандейдж, а в ролите влизат Колин Фърт, Джъд Лоу, Никол Кидман, Гай Пиърс, Доминик Уест, Ванеса Кърби, Лора Лини и др.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

2 Comments

  1. наистина изглежда стереотипен. нещо се пънат прекалено, викат, скачат. уф. искам да ги гледам и тримата в нещо добро най-накрая.