Докато сме в очакване на „Taboo”, който ще гледаме по HBO GO от 8 януари, попаднахме на интересна новина, касаеща Том Харди – работливата звезда на предстоящия сериал. Припомняме ви, че ни очаква да го видим като Ал Капоне във „Fonzo на Джош Транк, като изследователя Ърнест Шакълтън и в ролята на фотографа Дон МакКълин. Не знаем как ще намери за всичко това, а сега прибавяме още един ангажимент.

Според Deadline актьорът е в преговори, заедно с ЧанингТейтъм, за роля в „Triple Frontier“ на Дж. С. Шандор („A MostViolentYear”, „AllisLost”). Писали сме неведнъж за проекта. Първо – това щеше да е филм на Катрин Бигълоу, като покрай него се рояха знаменитости от калибъра на Леонардо ДиKаприо, Крисчън Бейл, Шон Пен, Том Ханкс и Джони Деп. Първоначалното заглавие „Sleeping Dogs” беше променено на „Triple Frontier“, а филмът отиде в ръцете на Шандор.

Действието се развива на тройната граница между Парагвай, Бразилия и Аржентина, където организираната престъпност процъфтява. Говори се, че тепърва ще се присъединяват още много актьори, защото историята изисква цял ансамбъл. Надяваме се проектът да е запазил за изминалите десет години основното си ядро и да станем свидетели на нещо, близко до калибъра на „Сикарио“ и „Съветникът“ (нищо, че не харесваме особено Тейтъм).

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *