tmnt-20160314

Разочаровахме се от компютърно генерираните версии на Бибоп и Рокстеди и тази на Кранг, който беше най-голямата ни надежда, че „Костенурките нинджа: На светло” ще успее да ни изкефи подобаващо, и ни остана да се надяваме единствено на новата инкарнация на Шредър. Както вероятно знаете, актьорът в първия филм Тохору Масамуне беше заменен с Брайън Тий, а заедно с това дойде обещанието за нов дизайн, различен от ужасното „швейцарско ножче”.

Е, вече имаме бегла представа как ще изглежда. По време на Kids Choice Awards 2016 по Nickelodeon имаше специално каскадьорско изпълнение на живо (Кейси Джоунс разхвърля насам-натам няколко представители на клана Фут), което беше последвано от кратък клип, представен от Paramount, а Шредър се явява като преход между двете. Вижте.

Да, не се вижда много, но на своя Instagram акаунт актьорът Брайън Тий ни осигурява един доста по-добър (макар и далеч от перфектен) поглед.

Ladies and gentlemen… I give you… The… #Shredder #kca

A photo posted by BT (@brian_tee) on

Не можем да кажем, че сме супер впечатлени, но на „първо четене” новата версия на Шредър ни харесва (първата истински положителна реакция към визуална реализация в това продължение) и има огромна разлика с първия филм. Чакаме да го видим подобаващо в някой нов трейлър и стискаме палци той да не си остане единственият плюс на филма.

Режисьор на „Костенурките нинджа: На светло” („The Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows”) е Дейв Грийн („Earth to Echo”), а в ролите са Меган Фокс, Алън Ричсън, Ноел Фишър, Джереми Хауърд, Пийт Ползек, Уил Арнет, Уилям Фикнър, Гари Антъни Уилямс, Стивън Фарели, Майлс Хъмфъс, Британи Ишибаши, Стивън Амел, Лора Лини, Алесандра Амброзио, Брайън Тий, Тайлър Пери, Дани Уудбърн, както и Джони Ноксвил и Тони Шалуб като гласовете на Леонардо и Сплинтер.

 

Премиерата е 3 юни 2016 г.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *