Едва ли след първите два трейлъра, които бяха по-скоро разочароващи, ще се появи реклама, която да ни убеди, че „Ловецът: Ледената война” на Седрик Никълъс-Троян ще си заслужава, но нищо не пречи да опитваме – може пък да стане някое чудо. Вероятно и от Universal се надяват на такова – в желанието си да продадат филма на максимално широк кръг от хора, те представиха нов трейлър, който оставя историята на двете сестри Равена (Чарлийз Терън) и Фрея (Емили Блънт) леко на втори план и се фокусира малко повече върху тази на Ловеца (Крис Хемсуърт)…

… който е толкова е скучен, че нямаме думи. Въобще чий го дири той тук, това трябваше  да е историята единствено на двете сестри. Всъщност знаем защо Хемсуърт (когото явно са гепили с кофти договор) е във филма – разчитат да привлече публика, само дето с последните си изяви той доказа, че извън Тор, няма никакъв финансов потенциал.

С две думи: и този трейлър не ни спечели за филма, да не кажем, че даже ни настрои малко повече против, отколкото бяхме в началото. Виждаме вариант за омилостивяване, ако ни предложат някоя реклама, посветена на героинята на Джесика Частейн.

 

huntsman_ver7_xlg-poster huntsman_ver8_xlg-poster плакат

Открийте историята, която предшества „Снежанка”. Злата кралица Равена (Терън) извършва непростим акт, с който предава своята сестра Фрея (Блънт), сковава сърцето ѝ и пробужда в нея ледени сили, за които тя никога не е подозирала. Оттегляйки се в далечно северно кралство, Фрея сформира армия от Ловци, които да бъдат нейни пазители и които се подчиняват само на едно правило – никога да не се влюбват.

Героят, който стои в центъра на ескалиращата война за надмощие между двете сестри, е най-елитният ловец на Фрея Ерик (Хемсуърт). Заедно с воина Сара (Частейн) – единствената жена, която е успявала да плени сърцето му – Ерик трябва да помогне на Фрея да надвие Равена, защото в противен случай злото ще господства вечно.

Режисьор на „Ловецът: Ледената война” („The Huntsman: Winter’s War”) е Седрик Никълъс-Троян, който прави големия си режисьорски дебют. В ролите ще видим Крис Хемсуърт, Чарлийз Терън, Джесика Частейн, Емили Блънт, Сам Клафлин, Ник Фрост, Роб Брайдън, Шеридън Смит, Софи Куксън и други.

Премиерата е 22 април 2016.

Similar Posts

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

6 Comments

  1. Момчета да вземете да оправите малко новия визия на сайта. Цял ден ме препараща към бот проверка която е е дълга и досадна. Поздрави!

  2. Много ме радват рекламните надписи, не „от създателите на Снежанка и Ловецът“, а „от създаделите на Maleficent“\
    Едно време Електра рекламираха не с Дердевъл, а „от студиото стоящо зад Х-мен“
    И въпреки, че всичко крещи „Тояга“, аз ще му дам шанс.

    П.П. Още един не особено доволен от новата визия, редовен потребител